Murrelektronik

Ön jelenleg itt van: Főoldal / Hírek / Vállalati hírek / Detail page

Vállalati hírek

szept 17, 2018

Most még egyszerűbb: Adja le rendelését a Murrelektronik hazai online áruházában

A Murrelektronik bemutatja új magyar nyelvű online áruházát - kiemelkedően modern és egyszerűen kezelhető. A megfelelő termék megtalálásához és megrendeléséhez elegendő néhány kattintás.

A Murrelektronik több mint 30.000 terméket kínál a felhasználóbarát online áruházban. A világos struktúrának, a könnyen kezelhető szűrőknek és a lenyűgözően hatékony kereső funkciónak köszönhetően a legrövidebb idő alatt megtalálható a megfelelő termék. Mindezt a háttérben a jelentősen kibővített adatbankok teszik lehetővé.

Ezek az adatbankok még többre is képesek: Hátteret biztosítanak a számos letölthető anyaghoz, mint pl. kézikönyvekhez, konfigurációs fájlokhoz és konstrukciós fájlokhoz. Ezeket a fájlokat közvetlenül az adott terméknél láthatja a felhasználó, és onnan egyszerűen letölthetők.

Emellett a több mint 100.000 adatrekordból álló Smart-Link-rendszer gondoskodik arról, hogy minden termékhez a megfelelő tartozék jelenjen meg. Így könnyen összeállíthatók az egyedi igényeknek megfelelő csomagok, vagy egyszerűen megtalálhatók az alternatív termékek.

A regisztrált felhasználók sok hasznos funkcióhoz hozzáférést kapnak, például az adatkosárhoz. A kiválasztott termékek összes adatlapját, kézikönyvét és konstrukciós fájlját össze lehet gyűjteni és ezután egy lépésben le lehet tölteni.

Az engedélyezési listákra le lehet menteni az összeválogatott projekt- és vevőspecifikus termékeket, majd meg lehet osztani a kollégákkal vagy a beszállítókkal. Így minden projektszereplő tudja, melyik termékeket választották ki neki és mit kell megvásárolnia. A regisztrált ügyfelek az egyéni árukosár tartalmát elküldhetik e-mailben pl. a beszerzési osztálynak, ezzel elkerülhetők a hibák a megrendeléskor.

Az online áruházba történő regisztráció további előnye, hogy lehetőséget nyújt a termékek egyéni árának, rendelkezésre állásának és várható szállítási idejének ellenőrzésére. Mindezeknek köszönhetően az online Murrelektronik áruház egy fantasztikus munkaeszköz Önnek:

  • gyorsan és egyszerűen megtalálja a termékeket
  • adatkosár a termékismertetők letöltéséhez
  • engedélyezési listák hatékony kezelése
  • élő információk az elérhetőségről és az árakról
  • szállítás rövid időn belül

Mi az az adatkosár és mennyibe kerül a használata?

Az online áruházban minden egyes termékünkhöz saját termékinformációkat talál, pl. adatlapokat és konstrukciós fájlokat. Az Önt érdeklő termékek közül maximum 100-at tehet az adatkosárba. Következő lépésben megadhatja, hogy minden fájlt le szeretne-e tölteni, vagy csak bizonyos típusú fájlokat (pl. 3D-s adatfájlokat). Ezeket aztán egy link segítségével kényelmesen letöltheti, természetesen teljesen ingyen! Ezzel a külön-külön való letöltés helyett sok időt takaríthat meg, és mindjárt egy helyre összegyűjtve mentheti el a fájlokat.