Murrelektronik

Ön jelenleg itt van: Főoldal / Vállalat / Rólunk

Rólunk

Jól átgondolt megoldások egyetlen forrásból

A Murrelektronik az Ön rendszerpartnere: A kapcsolószekrénytől az aktív vagy passzív interfészeken át a terepig. Rendkívül széles termékskálánkkal az Ön alkalmazásaira szabott, jól átgondolt megoldásokat kínálunk az ipari automatizálás területén – és mindezt egyetlen forrásból.

Sikerünk innovatív termékeinken, magasan fejlett piac- és ügyfél-orientációnkon, hatékony logisztikánkon, és olyan csapatmunkán alapul, amit az elkötelezettség és a minőségtudatosság jellemez, és mi minderre büszkék vagyunk.

1975-ben Oppenweilerben alapított vállalatunk mára már vezető pozíciót foglal el mind a nemzeti, mind a nemzetközi piacokon.

Gondolataink és cselekedeteink középpontjában Ön, az Ügyfél áll. “Stay connected” jelmondatunk ebből a filozófiából fakad. Azt tükrözi, hogy a termékeket, a teljesítményt, az árat, a minőséget, a logisztikát és a szolgáltatásokat mind a piac igényei orientálják; amit pedig mi adunk hozzá: a jelentős mennyiségű innováció és rugalmasság. Ezt az orientációt a merev hierarchiától mentes, együttműködő vezetési kultúra és a rövid döntéshozási folyamat is támogatja.

A Murrelektronik globális piaci szereplő – így különösen sokra értékeli a szoros kapcsolatokat. Több mint 1900 kompetens, megbízható és az Önök javaslataira és ötleteire nyitott alkalmazottunk a világ minden földrészén garantálja a folyamatos kapcsolattartást.

Az egész világon jelen vagyunk

Worldwide representation

Murrelektronik values connections. You will find knowledgeable contacts in our local branch offices and partner companies – worldwide.

Bővebben

Hírek

Core Competence Innovation

júl 02, 2019
Murrelektronik among the TOP 100

Commissioning made easy

júl 01, 2019
With Cube67’s Machine Option Management, Hermle AG significantly reduces the time spent on software...