Murrelektronik

Ön jelenleg itt van: Főoldal / Vállalat / Rólunk

Rólunk

Jól átgondolt megoldások egyetlen forrásból

A Murrelektronik az Ön rendszerpartnere: A kapcsolószekrénytől az aktív vagy passzív interfészeken át a terepig. Rendkívül széles termékskálánkkal az Ön alkalmazásaira szabott, jól átgondolt megoldásokat kínálunk az ipari automatizálás területén – és mindezt egyetlen forrásból.

Sikerünk innovatív termékeinken, magasan fejlett piac- és ügyfél-orientációnkon, hatékony logisztikánkon, és olyan csapatmunkán alapul, amit az elkötelezettség és a minőségtudatosság jellemez, és mi minderre büszkék vagyunk.

1975-ben Oppenweilerben alapított vállalatunk mára már vezető pozíciót foglal el mind a nemzeti, mind a nemzetközi piacokon.

Gondolataink és cselekedeteink középpontjában Ön, az Ügyfél áll. “Stay connected” jelmondatunk ebből a filozófiából fakad. Azt tükrözi, hogy a termékeket, a teljesítményt, az árat, a minőséget, a logisztikát és a szolgáltatásokat mind a piac igényei orientálják; amit pedig mi adunk hozzá: a jelentős mennyiségű innováció és rugalmasság. Ezt az orientációt a merev hierarchiától mentes, együttműködő vezetési kultúra és a rövid döntéshozási folyamat is támogatja.

A Murrelektronik globális piaci szereplő – így különösen sokra értékeli a szoros kapcsolatokat. Több mint 1900 kompetens, megbízható és az Önök javaslataira és ötleteire nyitott alkalmazottunk a világ minden földrészén garantálja a folyamatos kapcsolattartást.

Az egész világon jelen vagyunk

Worldwide representation

Murrelektronik values connections. You will find knowledgeable contacts in our local branch offices and partner companies – worldwide.

Bővebben

Hírek

Using Data to Your Advantage

máj 20, 2019
The Murrelektronik Cloud is here and it’s ideal for using machine and plant data smartly. Murrelektronik’s...

Next Level Solutions: Smart Service for Smart Systems

márc 28, 2019
Technologies change, we change. Sometimes quickly, sometimes slowly, but continually. We are currently facing...