Murrelektronik

Ön jelenleg itt van: Főoldal / Vállalat / Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Szoros kapcsolatban munkatársainkkal

Az ügyfelek elégedettségét szolgáló kiváló minőségű termékek: ez a Murrelektronik alapelve.

Ezek a célok csak motivált és elkötelezett munkatársakkal érhetők el. A Murrelektronik épp ezért szoros kapcsolatra törekszik munkatársaival. Ez egyben a Murrelektronik vállalati kultúrájának egyik alapköve. A mindennapi életben a legkülönfélébb módokon nyilvánul meg ez a meggyőződésünk: például vállalati nyugdíjprogramot kínálunk, és belső hírlevelet/vállalati magazint adunk ki. Említést érdemelnek a munkatársaink által annyira kedvelt vállalati ünnepségeink is; az Újévi Fogadás például már régóta a vállalat hagyományai közé tartozik.

A Murrelektronik nem csak a vállalaton belül, hanem közvetlen környezetében is aktív szerepet vállal a társadalmi kezdeményezésekben. Önkéntes tevékenységet végez a környezeti problémákkal kapcsolatos képzésekben. A Murrelektronik, a helyi iskolákkal és intézményekkel karöltve, már a kezdetektől aktívan részt vesz a fiataloknak szóló programokban.

Végül, de nem utolsósorban pedig, a Murrelektronik támogatja a brazíliai Casa do Zezinho gyermeksegély programot, valamint a TV Oppenweiler kézilabdacsapatának fő szponzora.

Aktuális álláslehetőségek

You at Murrelektronik

It is fun  and challenging to work at Murrelektronik. Have a look at our current job openings.

Bővebben