Rugalmas megoldások a mobil alkalmazásokhoz | Murrelektronik

Mobil alkalmazások

Új utak a mobil gépek installálásában

Kiszáradt mezők, ahol a mezőgazdasági gépek felkeverik a port. Jeges utak, amit a szórógépek tesznek szabaddá. Átázott erdei talaj, ahol a fakitermelő gépek küzdenek a sárral és piszokkal.

A haszongépjárműveknek és speciális járműveknek nehéz körülmények között is el kell végezniük a feladatokat, megbízhatóan és több éven át. Beszerzéskor fontos, hogy az áruk kedvező legyen, és ha meghibásodnak, ismét gyorsan használatba lehessen venni őket.

A Murrelektronik olyan komponenseket kínál, amik pontosan ezt teszik lehetővé. Segítségükkel olyan installációs koncepciókat valósítanak meg, amiket rövid idő alatt be lehet építeni a gépekbe, és amelyeknél például a sérült vezetékeket a legkisebb ráfordítással ki lehet cserélni újakra. Ezzel a Murrelektronik megoldásai jobb alternatívát nyújtanak, mint a kábelrendszerek. A gyártó adott idő alatt több gépet tud gyártani, a gépek üzemeltetői pedig a rövidebb szervizelési időkből és a maximális termelékenységből profitálnak.

Szenzorok és aktorok kábelezése mozgó alkalmazásokhoz

Szenzorok és aktorok vezetékezése

Sokrétű megoldási lehetőségek

Amikor a szenzorokat vagy aktorokat (pl. hidraulikaszelepeket, hőmérsékletérzékelőket, nyomástranszmittereket, forgó jeladókat) egy vezérlő egységre csatlakoztatják, akkor a Murrelektronik elosztói kiváló szolgálatot tesznek. Segítségükkel karcsúsíthatók vagy legjobb esetben teljesen kiválthatók a meglevő kábelrendszerek. Az installáció minden esetben jelentősen egyszerűsödik. A Murrelektronik termékek dugós csatlakozói robusztusak és tömítettek, többszörösen bevizsgáltak és a gyakorlatban több éven át kipróbáltak. A csatlakozódugók, vezetékek anyaga és hossza szabadon megválasztható és gyakran már egy darabtól is szállítható.

Jelelosztás

A Murrelektronik MVP Xtreme és Xtreme DB termékekkel

A passzív elosztókkal és a hozzájuk való vezetékekkel kényelmesen és egyszerűen beépíthető a moduláris installációs koncepció a mobil gépekbe. Az előkonfekcionált csatlakozóvezeték használatával elkerülhetők a téves bekötések. Az ultravilágos LED-ek az üzemben akár közvetlen napsugárzás mellett is jelzik a jel állapotát. Nem kell félni attól sem, ha erős vízsugárral takarítanak.

Jeltovábbítás és elosztás Murrelektronik MVP XTREME és XTREME DB modulokkal mozgó alkalmazásokhoz
CAN-kábelek és elosztók IP65/67 védelmi besorolással a mozgó alkalmazásokhoz

CAN-alapú kábelezés és eloszlás

IP65/67 védelmi besorolás

Amikor a gépeket a buszkomponensekkel vezetékekkel összekötik, nagyon odafigyelve kell dolgozni, hogy elkerüljék az installációs hibákat és betartsák a határértékeket. A Murrelektronik előkonfekcionált, előre bevizsgált és tökéletesen árnyékolt csatlakozókábeleivel és elosztórendszereivel az ilyen hibaforrások kizárhatók. Az ilyen kiváló minőségű installációkból a végfelhasználók is profitálnak a rövidebb leállási és javítási idők formájában.

Moduláris és rugalmas kábelrendszerek

A Murrelektronik kábelrendszerek moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt módosíthassák a vezetékezést, például ha újabb jeleket kell bekapcsolni, vagy más kábelhosszúságra van szükség. Ez függetlenséget biztosít a gyártóktól...

Tömített, ellenálló és hosszú élettartamú komponensek

Az üzembe helyezésre fordított idő lerövidül és az állásidők minimálisra csökkennek. Az egymásba dugható komponensek használatával minőségileg egyenértékű javítás válik lehetővé

Kábelezési és elosztómegoldások CAN és Ethernet rendszerekhez

A buszra kapcsolt modulok kábelezése áttekinthető és professzionális kialakítású. Ezzel megelőzhetők a kommunikációs problémák

Ez a weboldal automatikusan „sütiket” ment le a gépére, hogy megkönnyítse Önnek az oldal kezelését. Ha folytatja a böngészést, azzal hozzájárul a használatukhoz. További információkat itt talál.

Jó napot!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...