Rugalmas megoldások a mobil alkalmazásokhoz | Murrelektronik

Mobil alkalmazások

Egyedi telepítési megoldások

Kiszáradt mezők, ahol a mezőgazdasági gépek felkeverik a port. Jeges utak, amit a szórógépek tesznek szabaddá. Átázott erdei talaj, ahol a fakitermelő gépek küzdenek a sárral és piszokkal.

Ezek között a hétköznapi munkakörülmények között kiváló minőségű és hosszú élettartamú elektromos telepítési megoldásokra van szükség. Mi, automatizálási szakemberként és a decentrális telepítési technológia társalapítóiként olyan termék-építőkészletet kínálunk, amit átfogóan bevizsgáltunk és a gyakorlatban robusztus, jól tömített és megbízható. Egyedi és moduláris telepítési megoldásaink a mobil alkalmazások területén természetesen nagynyomású berendezésekkel tisztíthatók is. A szerelhető csatlakozásoknak és az elosztómoduloknak köszönhetően bármikor szerelhetők vagy bővíthetők. A Murrelektronik és a Data Panel szakemberei szívesen nyújtanak Önnek személyre szabott tanácsadást a helyszínen, hiszen a mottónk: „Közösen megtaláljuk a legjobb megoldást: bedugni – kész!”

Keresse fel a DATA PANEL 

Maximális rugalmasság

A CANopen xtremeDB terepibusz modulon nyolc port áll rendelkezésre a be- és kimenetekhez.

Egyedileg konfigurálhatók a digitális, analóg, PWM / PWM(I), ráciometrikus és frekvencia-/számlálójelek. Az átfogó DT-csatlakoztatási technológiának köszönhetően az xtremeDB előkonfekcionált csatlakozó és összekötő kábelekkel is használható, de tökéletesen integrálható egy eres kábelkötegekbe is. A Data Panel terepibusz moduljai és a Murrelektronik előkonfekcionált vezetékei a gyakorlatban robusztusak, jól tömítettek és megbízhatók.

Nagynyomású berendezéssel tisztítható

Az ellenőrzött csatlakozókábelek nem csak időt takarítanak meg a telepítéskor és a hibakeresésnél, hanem robusztus és jól tömített kialakításukkal arról is gondoskodnak, hogy a mozgó gépek extrém körülmények között is üzembiztosak és hosszú élettartamúak legyenek. A Murrelektronik professzionális csatlakozókábelei egybe öntött vagy teljesen fröccsöntött kialakításúak, ezért tartósan ellenállóak a különböző közegekkel szemben és nagynyomású berendezéssel tisztíthatók.

Minden csatlakozókábel passzív és aktív elosztómoduljainkkal való kompatibilitása és tömítettsége bevizsgált. Mobil automatizálás „Bedugni - kész!”

Racionális telepítés

A mozgó gépek piaci szegmense a „racionális telepítési technika” terén még gyerekcipőben jár. A kábelkötegek és kapocsszekrények sok alkalmazásban a technikai mai állását tükrözik. A gépekben alkalmazott egyre több technológia és azok változatossága miatt a „kábelköteg” koncepció a valóságban, különösen a kis és közepes gyártási tételeknél, elérte az alkalmazhatóság határait. A passzív xtremeDB érzékelő/működtető egység elosztókkal, beleértve a hozzá illó vezetékeket is, gyorsan és egyszerűen kiépíthető a moduláris vezérlési koncepció a mozgó gépekben. Ezzel minimálisra csökkenthető az időrabló hibakeresés és a gépet bármikor gond nélkül lehet bővíteni.

Kérje most igényeire szabott telepítési megoldását!

1. Az Ön címe
2. Spamvédelem
Kérjük, írja be a fenti mezőbe a karaktereket.
captcha
* Kötelező mező
Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...