MVK Fusion terepibusz modul | Murrelektronik
Murrelektronik MVK Fusion

MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion funkciók

A Murrelektronik MVK Fusion terepibusz modulja a moduláris egységek standardizálására invitál. Kinyitja a kaput az egy modulos stratégia felé.

A PROFINET/PROFIsafe-modul az installációs technika három alapvető funkcióját egyesíti:

  • Digitális standard szenzorika és aktorika,
  • Digitális biztonságreleváns szenzorika és aktorika,
  • IO-link.

Ez a kombináció lenyűgözően innovatív. Új és irányadó koncepciókat tesz lehetővé az automatizáláshoz. Az installálás egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Az MVK Fusionnal lényegesen csökkenthető a paraméterezés komplexitása, mert azt teljes egészében a biztonsági vezérlés tervező eszközében hajtják végre. A szoftverfejlesztőnek és a villamosmérnöknek nem kell többé bedolgoznia magát a gyártóspecifikus eszközökbe és kézikönyvekbe.

Az MVK Fusionnal moduláris egységenként kevesebb terepibusz modulra lesz szükség, legjobb esetben csak egyre. Ez egy sor automatizálási alkalmazáshoz vonzó lehetőségeket kínál.

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Egy modul a maximális sokrétűségért

Az MVK Fusion terepibusz modul különlegessége a sokrétűsége. Az installációs technika három alapvető funkcióját egyesíti magában – a digitális standard szenzorikát és aktorikát, a digitális biztonságreleváns szenzorikát és aktorikát, valamint az IO-link eszközöket. Ez egyszerűbbé teszi az installációkat, helyet takarít meg és csökkenti a szükséges modulok számát.

Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Maximális rugalmasság a biztonsági alkalmazásokhoz

Az MVK Fusion egy installációs megoldás biztonságtechnikai feladatait egy modulban egyesíti: három biztonságos kétcsatornás bemeneti porttal, egy két kimenetes biztonságos kimeneti porttal és egy biztonságos lekapcsolású speciális Class-B-IO-link porttal. Ez lehetővé teszi magas biztonságtechnikai szintek elérését és optimális védelmet nyújt embernek és gépnek.

Murrelektronik I MVK Fusion Safety
Biztonsági paraméterezés egy egérkattintással

Az MVK Fusionnal lenyűgözően egyszerűvé válik a biztonságreleváns szenzorok és aktorok paraméterezése: A biztonsági vezérlés tervező eszközében néhány kattintással kiválasztható a funkció, és a paraméterezés teljesen le is van zárva, további speciális gyártóspecifikus szoftver nélkül.

Murrelektronik I MVK Fusion High
Nagy teljesítmény

A modulok alkalmasak Conformance Class C (IRT), Shared Device és Netload Class III alkalmazásokhoz. Így már semmi sem áll az olyan alkalmazásokban való felhasználás útjába, ahol maximális teljesítményre és abszolút megbízhatóságra van szükség. Kiváltképpen a PROFINET megoldások építőelemei.

Murrelektronik MVK Fusion

Széles felhasználási spektrum és sokféle diagnosztikai lehetőség

  • Robusztus fém ház, extrém szikraálló
  • Integrált webszerver a hibák elmentéséhez
  • Praktikus forgókapcsoló a biztonsági címzéshez
  • Opcionális hűtés az extrém körülmények közötti használathoz
  • Max. 3000 méter magasságig használható
  • Sokféle diagnosztikai lehetőség a hibák gyors elhárítása érdekében
Murrelektronik Michael Greiner senior termékmenedzser portré

Az MVK Fusion terepibusz modullal arra invitáljuk a felhasználókat, hogy lépjenek előre a moduláris egységek standardizálása terén. Ez új és irányadó koncepciókat tesz lehetővé az automatizáláshoz.

Michael Greiner, szenior termékmenedzser

Prospektus letöltése!

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...