MVK Fusion terepibusz modul | Murrelektronik
Murrelektronik MVK Fusion

MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion funkciók

A Murrelektronik MVK Fusion terepibusz modulja a moduláris egységek standardizálására invitál. Kinyitja a kaput az egy modulos stratégia felé.

A PROFINET/PROFIsafe-modul az installációs technika három alapvető funkcióját egyesíti:

  • Digitális standard szenzorika és aktorika,
  • Digitális biztonságreleváns szenzorika és aktorika,
  • IO-link.

Ez a kombináció lenyűgözően innovatív. Új és irányadó koncepciókat tesz lehetővé az automatizáláshoz. Az installálás egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Az MVK Fusionnal lényegesen csökkenthető a paraméterezés komplexitása, mert azt teljes egészében a biztonsági vezérlés tervező eszközében hajtják végre. A szoftverfejlesztőnek és a villamosmérnöknek nem kell többé bedolgoznia magát a gyártóspecifikus eszközökbe és kézikönyvekbe.

Az MVK Fusionnal moduláris egységenként kevesebb terepibusz modulra lesz szükség, legjobb esetben csak egyre. Ez egy sor automatizálási alkalmazáshoz vonzó lehetőségeket kínál.

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Egy modul a maximális sokrétűségért

Az MVK Fusion terepibusz modul különlegessége a sokrétűsége. Az installációs technika három alapvető funkcióját egyesíti magában – a digitális standard szenzorikát és aktorikát, a digitális biztonságreleváns szenzorikát és aktorikát, valamint az IO-link eszközöket. Ez egyszerűbbé teszi az installációkat, helyet takarít meg és csökkenti a szükséges modulok számát.

Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Maximális rugalmasság a biztonsági alkalmazásokhoz

Az MVK Fusion egy installációs megoldás biztonságtechnikai feladatait egy modulban egyesíti: három biztonságos kétcsatornás bemeneti porttal, egy két kimenetes biztonságos kimeneti porttal és egy biztonságos lekapcsolású speciális Class-B-IO-link porttal. Ez lehetővé teszi magas biztonságtechnikai szintek elérését és optimális védelmet nyújt embernek és gépnek.

Murrelektronik I MVK Fusion Safety
Biztonsági paraméterezés egy egérkattintással

Az MVK Fusionnal lenyűgözően egyszerűvé válik a biztonságreleváns szenzorok és aktorok paraméterezése: A biztonsági vezérlés tervező eszközében néhány kattintással kiválasztható a funkció, és a paraméterezés teljesen le is van zárva, további speciális gyártóspecifikus szoftver nélkül.

Murrelektronik I MVK Fusion High
Nagy teljesítmény

A modulok alkalmasak Conformance Class C (IRT), Shared Device és Netload Class III alkalmazásokhoz. Így már semmi sem áll az olyan alkalmazásokban való felhasználás útjába, ahol maximális teljesítményre és abszolút megbízhatóságra van szükség. Kiváltképpen a PROFINET megoldások építőelemei.

Murrelektronik MVK Fusion

Széles felhasználási spektrum és sokféle diagnosztikai lehetőség

  • Robusztus fém ház, extrém szikraálló
  • Integrált webszerver a hibák elmentéséhez
  • Praktikus forgókapcsoló a biztonsági címzéshez
  • Opcionális hűtés az extrém körülmények közötti használathoz
  • Max. 3000 méter magasságig használható
  • Sokféle diagnosztikai lehetőség a hibák gyors elhárítása érdekében
Murrelektronik Michael Greiner senior termékmenedzser portré

Az MVK Fusion terepibusz modullal arra invitáljuk a felhasználókat, hogy lépjenek előre a moduláris egységek standardizálása terén. Ez új és irányadó koncepciókat tesz lehetővé az automatizáláshoz.

Michael Greiner, szenior termékmenedzser

Prospektus letöltése!

Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...