A Murrelektronik egyenlő a minőséggel – az egész világon | Murrelektronik
A Murrelektronik a minőség mellett tette le a voksát – az egész világon

Termelés
és minőség

Quality Excellence

Mert legyen szó bármelyik termékünkről, a Murrelektronik a minőség mellett tette le a voksát – az egész világon. Ezért minden gyártóhelyen ugyanolyan gyártósorokon és ugyanolyan folyamatok szerint termelünk. Az egész világot átfogó globális ellátási lánc menedzsment gondoskodik a problémamentes folyamatokról több mint 32.000 m² területen, gyártó és logisztikai telephelyeinken.

Termelő üzemeink és logisztikai telephelyeink

Célunk, hogy az egész világon gyorsan eljuttassuk termékeinket a vásárlóinkhoz. Ennek érdekében globális termelő hálózatot működtetünk és 5 gyárunkkal minden kulcsrégióban jelen vagyunk. Helyben termelünk a helyi piac számára. Ez rövid utakat és gyors szállítási határidőket tesz lehetővé.

Terepibusz-rendszerek kiválósági központja:
Oppenweiler, Németország

Az Oppenweilerben levő üzemben – a fejlesztés közvetlen közelében – található a terepibusz-rendszerek legkorszerűbb gyártása. A gyártási folyamatok legalább olyan modernek, mint az itt gyártott termékek – Ipar 4.0, a termékek és a folyamatok nyomon követhetősége, valamint az ember és gép együttműködésével létrejövő gyártás leképezik a modern automatizálás teljes spektrumát.

Fő termékek: terepibuszmodulok IP20 és IP67 területekre

Bejárás a terepibusz gyártásban

ISO 9001 - minőségtanúsítvány

Csatlakozók kiválósági központja:
Stollberg, Németország

Az Érchegységben működő Murrelektronik-gyárban minden a kábelek és csatlakozók körül forog. Itt több mint 30.000 különböző változatot fejlesztenek és gyártanak – teszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt: A MEX (Murrelektronik Express) rövidítés mögött olyan termékek vannak, amiket rövidebb átfutási idővel és magas prioritással gyártunk le közvetlen a vevői igényekhez igazítva.

Fő termékek: M8-/M12-körcsatlakozók, szelepcsatlakozók, szerelhető csatlakozók, M12 Power-kábelek és M23 motorcsatlakozó kábelek

Bemutató a csatlakozó-gyártásról

ISO 9001 - tanúsítvány

Áramellátás kiválósági központ:
Stod, Csehország

A cseh gyár területileg a legnagyobb gyár a Murrelektronik-csoportban. Az áramellátás és áramelosztás területén a legtöbb terméket itt gyártjuk. A modern gyártás mellett itt található a transzformátoraink fejlesztő és konstrukciós központja is.

Fő termékek: transzformátorok, tápegységek, MICO, interfész-technika, zavarmentesítő technika, csatlakozók

Bemutató a transzformátor-gyártásról

ISO 9001 - tanúsítvány

Ázsia kiválósági központ:
Shanghai, Kína

A szállítási határidők csökkentése érdekében ázsiai vásárlóinkhoz megnyitottuk shanghai gyárunkat. Ez egyben a transzformátorok kiválósági központja is az ázsiai piacon. Az itt fejlesztett és gyártott termékek célja, hogy gyorsan ki tudjuk szolgálni a helyi piaci igényeket.

Fő termékek: transzformátorok, M8- és M12 körcsatlakozók, szelepcsatlakozók, tápegységek

USA csatlakozók kiválósági központja:
Atlanta, USA

Az Atlantában, Georgia államban található gyárban több mint 10.000 féle csatlakozót gyártunk az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó piacára. A piacspecifikus csatlakozó-változatokat nem csak itt gyártjuk, de itt is fejlesztjük. A helyi igényeket így rövid szállítási határidővel és a piaci követelményekre fókuszálva tudjuk kiszolgálni.

Fő termékek: M8- és M12 körcsatlakozók, USA-szabvány csatlakozó program

Logisztikai központ, Oppenweiler

Célunk, hogy az egész világon gyorsan eljuttassuk termékeinket a vásárlóinkhoz. Ennek érdekében globális logisztikai hálózatot működtetünk amerikai, európai és ázsiai telephelyekkel. Az egész világot átfogó globális ellátási lánc menedzsment (Supply Chain Management) gondoskodik a problémamentes folyamatokról logisztikai telephelyeinken. Ez rövid utakat és gyors szállítási határidőket tesz lehetővé.

A legnagyobb logisztikai központ a Murrelektronik központjában, a németországi Oppenweilerben van. Itt teljesen automatizált, több mint 45.000 konténerhellyel rendelkező raktárrendszerünkben folyamatosan több mint 1.000.000 árucikket raktározunk az áramellátás, interfészek, IO rendszerek és csatlakoztatási technológia területéről. Innen a lehető legrövidebb szállítási határidővel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket az egész világon. A Murrelektronik oppenweileri logisztikai központja hatóságilag elismert csomagküldő tanúsítvánnyal rendelkezik, minden ezen a területen dolgozó munkatársunk megfelelően képzett.

Tesztközpont

A Murrelektronik saját EMC-laborral is felszerelt tesztközponttal rendelkezik, amit már nagyon korán bevonunk az új termékek fejlesztésébe. Így tudjuk garantálni a fejlesztés és a gyártás első osztályú minőségét:

  • folyamatosan ellenőrzött és akkreditált termékek
  • nem használunk egészségkárosító anyagokat
  • a környezetvédelmi termékmegfelelőség (REACH, RoHS, China-RoHS, Conflict Minerals…) alkalmazása

A Murrelektronik számára fontos vizsgálatok mellett a tesztközpont más vállalkozások számára is felkínálja szolgáltatásait.

Az EMC terület (elektromágneses vizsgálatok) ehhez rendelkezik a DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH) akkreditációjával. De lehetőség van szakértő és egyéni tanácsadás mellett más termékvizsgálatok, például az elektromos biztonsággal összefüggő vizsgálatok, típus-, anyag-, tömítettségi vizsgálatok, bizonyos médiumokkal szembeni ellenállóság vagy klímatesztek elvégzésére is, már nagyon korai projektstádiumban. Ezzel csökkennek a későbbi konstrukciós és újratervezési költségek és gyorsabbá válik a piaci bevezetés.

Oppenweiler(DE)
Stollberg(DE)
Stod(CZ)
Shanghai(CHN)
Atlanta(USA)
Logisztikai központ
Tesztközpont

Minőségre tett ígéreteink

Minden területen nulla hiba stratégiát folytatunk és folyamatosan beruházunk a gépekbe, berendezésekbe és a minőségellenőrzésbe, hogy tovább fejlesszük és javítsuk a műszaki folyamatokat.

Beszállítóink integrálásával, a robusztus folyamatokkal és a folyamatoptimalizáló intézkedések következetes végrehajtásával világszintű, kiváló minőségű és technológiailag irányadó termékek jönnek létre.

Minden telephelyünk ISO tanúsítvánnyal rendelkezik és rendszeresen auditálják.

Ez a weboldal automatikusan „sütiket” ment le a gépére, hogy megkönnyítse Önnek az oldal kezelését. Ha folytatja a böngészést, azzal hozzájárul a használatukhoz. További információkat itt talál.

Jó napot!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...