A Murrelektronik egyenlő a minőséggel – az egész világon | Murrelektronik
A Murrelektronik a minőség mellett tette le a voksát – az egész világon

Termelés
és minőség

Quality Excellence

Mert legyen szó bármelyik termékünkről, a Murrelektronik a minőség mellett tette le a voksát – az egész világon. Ezért minden gyártóhelyen ugyanolyan gyártósorokon és ugyanolyan folyamatok szerint termelünk. Az egész világot átfogó globális ellátási lánc menedzsment gondoskodik a problémamentes folyamatokról több mint 32.000 m² területen, gyártó és logisztikai telephelyeinken.

Termelő üzemeink és logisztikai telephelyeink

Célunk, hogy az egész világon gyorsan eljuttassuk termékeinket a vásárlóinkhoz. Ennek érdekében globális termelő hálózatot működtetünk és 5 gyárunkkal minden kulcsrégióban jelen vagyunk. Helyben termelünk a helyi piac számára. Ez rövid utakat és gyors szállítási határidőket tesz lehetővé.

Terepibusz-rendszerek kiválósági központja:
Oppenweiler, Németország

Az Oppenweilerben levő üzemben – a fejlesztés közvetlen közelében – található a terepibusz-rendszerek legkorszerűbb gyártása. A gyártási folyamatok legalább olyan modernek, mint az itt gyártott termékek – Ipar 4.0, a termékek és a folyamatok nyomon követhetősége, valamint az ember és gép együttműködésével létrejövő gyártás leképezik a modern automatizálás teljes spektrumát.

Fő termékek: terepibuszmodulok IP20 és IP67 területekre

Bejárás a terepibusz gyártásban

ISO 9001 - minőségtanúsítvány

Csatlakozók kiválósági központja:
Stollberg, Németország

Az Érchegységben működő Murrelektronik-gyárban minden a kábelek és csatlakozók körül forog. Itt több mint 30.000 különböző változatot fejlesztenek és gyártanak – teszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt: A MEX (Murrelektronik Express) rövidítés mögött olyan termékek vannak, amiket rövidebb átfutási idővel és magas prioritással gyártunk le közvetlen a vevői igényekhez igazítva.

Fő termékek: M8-/M12-körcsatlakozók, szelepcsatlakozók, szerelhető csatlakozók, M12 Power-kábelek és M23 motorcsatlakozó kábelek

Bemutató a csatlakozó-gyártásról

ISO 9001 - tanúsítvány

Áramellátás kiválósági központ:
Stod, Csehország

A cseh gyár területileg a legnagyobb gyár a Murrelektronik-csoportban. Az áramellátás és áramelosztás területén a legtöbb terméket itt gyártjuk. A modern gyártás mellett itt található a transzformátoraink fejlesztő és konstrukciós központja is.

Fő termékek: transzformátorok, tápegységek, MICO, interfész-technika, zavarmentesítő technika, csatlakozók

Bemutató a transzformátor-gyártásról

ISO 9001 - tanúsítvány

Ázsia kiválósági központ:
Shanghai, Kína

A szállítási határidők csökkentése érdekében ázsiai vásárlóinkhoz megnyitottuk shanghai gyárunkat. Ez egyben a transzformátorok kiválósági központja is az ázsiai piacon. Az itt fejlesztett és gyártott termékek célja, hogy gyorsan ki tudjuk szolgálni a helyi piaci igényeket.

Fő termékek: transzformátorok, M8- és M12 körcsatlakozók, szelepcsatlakozók, tápegységek

USA csatlakozók kiválósági központja:
Atlanta, USA

Az Atlantában, Georgia államban található gyárban több mint 10.000 féle csatlakozót gyártunk az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó piacára. A piacspecifikus csatlakozó-változatokat nem csak itt gyártjuk, de itt is fejlesztjük. A helyi igényeket így rövid szállítási határidővel és a piaci követelményekre fókuszálva tudjuk kiszolgálni.

Fő termékek: M8- és M12 körcsatlakozók, USA-szabvány csatlakozó program

Logisztikai központ, Oppenweiler

Célunk, hogy az egész világon gyorsan eljuttassuk termékeinket a vásárlóinkhoz. Ennek érdekében globális logisztikai hálózatot működtetünk amerikai, európai és ázsiai telephelyekkel. Az egész világot átfogó globális ellátási lánc menedzsment (Supply Chain Management) gondoskodik a problémamentes folyamatokról logisztikai telephelyeinken. Ez rövid utakat és gyors szállítási határidőket tesz lehetővé.

A legnagyobb logisztikai központ a Murrelektronik központjában, a németországi Oppenweilerben van. Itt teljesen automatizált, több mint 45.000 konténerhellyel rendelkező raktárrendszerünkben folyamatosan több mint 1.000.000 árucikket raktározunk az áramellátás, interfészek, IO rendszerek és csatlakoztatási technológia területéről. Innen a lehető legrövidebb szállítási határidővel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket az egész világon.

Tesztközpont

A Murrelektronik saját EMC-laborral is felszerelt tesztközponttal rendelkezik, amit már nagyon korán bevonunk az új termékek fejlesztésébe. Így tudjuk garantálni a fejlesztés és a gyártás első osztályú minőségét:

  • folyamatosan ellenőrzött és akkreditált termékek
  • nem használunk egészségkárosító anyagokat
  • a környezetvédelmi termékmegfelelőség (REACH, RoHS, China-RoHS, Conflict Minerals…) alkalmazása

A Murrelektronik számára fontos vizsgálatok mellett a tesztközpont más vállalkozások számára is felkínálja szolgáltatásait.

Az EMC terület (elektromágneses vizsgálatok) ehhez rendelkezik a DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH) akkreditációjával. De lehetőség van szakértő és egyéni tanácsadás mellett más termékvizsgálatok, például az elektromos biztonsággal összefüggő vizsgálatok, típus-, anyag-, tömítettségi vizsgálatok, bizonyos médiumokkal szembeni ellenállóság vagy klímatesztek elvégzésére is, már nagyon korai projektstádiumban. Ezzel csökkennek a későbbi konstrukciós és újratervezési költségek és gyorsabbá válik a piaci bevezetés.

Oppenweiler(DE)
Stollberg(DE)
Stod(CZ)
Shanghai(CHN)
Atlanta(USA)
Logisztikai központ
Tesztközpont

Minőségre tett ígéreteink

Minden területen nulla hiba stratégiát folytatunk és folyamatosan beruházunk a gépekbe, berendezésekbe és a minőségellenőrzésbe, hogy tovább fejlesszük és javítsuk a műszaki folyamatokat.

Beszállítóink integrálásával, a robusztus folyamatokkal és a folyamatoptimalizáló intézkedések következetes végrehajtásával világszintű, kiváló minőségű és technológiailag irányadó termékek jönnek létre.

Minden telephelyünk ISO tanúsítvánnyal rendelkezik és rendszeresen auditálják.

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...