MQ15 Power szerelhető csatlakozók | Murrelektronik

Még soha nem volt ilyen egyszerű energiát vinni az alkalmazásaiba

MQ15 Power szerelhető csatlakozók

Kérjen időpontot most!

Még soha nem volt ilyen egyszerű energiát vinni az alkalmazásaiba

A mai világban nagyon kevés dolog működik áram nélkül. A gépeknek és rendszereknek működés közben elegendő energiára van szükségük. Megbízható, biztonságosan működtethető és könnyen telepíthető. Ideális esetben csak a csatlakozót kell csatlakoztatni, és máris folyik az áram. Ezért egyszerű megoldásokra van szükség a gépek és rendszerek biztonságos energiaellátásához. Itt jönnek a képbe szabványosított MQ15 sorozatú csatlakozóink. A dugós csatlakozók könnyen felszerelhetők a szerszámmentes gyorscsatlakozásnak köszönhetően. Alkalmasak a nehéz ipari környezethez, mivel por- és vízállóak az IP67-es szabványnak megfelelően. A kompakt kialakítás és a magas áramátviteli értékek akár 16A folyamatos terhelés 600V AC feszültség mellett ezért az alkalmazások széles körét nyitják meg. Ezért kiválóan alkalmasak aszinkron és háromfázisú motorok csatlakoztatására.

MQ15 szórólap (PDF) letöltés

Plug - CLICK - Done!

Az innovatív gyorscsatlakozó rendszer akár 80 százalékkal lerövidíti az új telepítés, szervizelés és karbantartás szerelési idejét. Mivel az üzembiztonság nem csak közel áll a szívünkhöz, hanem a DNS-ünk része, az MQ15 csatlakozóink természetesen 100%-ban elektromosan teszteltek, és így garantálják az egyszerű, hibamentes plug and play megoldást: Plug - CLICK - Done! Emellett CE-kompatibilisek és UL-listásak is, ami azt jelenti, hogy világszerte használhatók.

Termékkínálatunk

MQ15 Power szerelhető csatlakozók és elosztómegoldások

Egyenes és szögben kialakított MQ15 szerelhető áramcsatlakozók a Murrelektroniktól

Szerelés gyorscsatlakozó technikával

MQ15 Power szerelhető csatlakozók

Az MQ15 praktikus gyorscsatlakozó rendszerével győz meg. Egy kézmozdulat, és már össze is szerelte. Elég egy ¼ fordulat, és kész! Ezzel a telepítéskor 80 százalékos időmegtakarítást érhet el. Az MQ15 alkalmas aszinkron és háromfázisú indukciós motorokhoz 7,5 kW-ig, és optimális az energiaelosztáshoz. Az utólag is beszerelhető peremes csatlakozókkal az aszinkron és háromfázisú indukciós motorok készen állnak az egyszerű bedugható MQ15-tel való csatlakoztatásra. A motor egyszerűen integrálható az M20 × 1,5 meneten keresztül – adapterek és speciális mechanikai megoldások nélkül.

 • 500 szerelési ciklus
 • A PVVA 2237-nak megfelelően UV-listázott
 • Integrált védőtömlő csatlakozó
 • IP67-es tömítettség
 • 600 V AC és akár 16 A
 • Manipuláció elleni védelem, valamint törés- és rezgésvédelem
 • Szerszámmentes gyorscsatlakozó
 • A legjobb ár-teljesítmény arány
 • árnyékolt változatban is kapható
Mutasson többet
MQ15 h- és T-csatlakozók a Murrelektroniktól a motorok gyors és egyszerű csatlakoztatásához

Egyszerű áramelosztás

MQ15 elosztómegoldások

Az MQ15 h- és T-idomokkal a motorok egyszerűen és gyorsan csatlakoztathatók. Így egyszerűen elvégezhetők a beillesztések az energiaellátásban. Ez jelentősen csökkenti a szerelési munkát, például több motor csatlakoztatásakor.

 • MQ15 csatlakozó és kábelváltozatok egyedileg konfigurálhatók (csak h-idom esetén)
 • M4 rögzítőfuratok az egyszerű és gyors összeszereléshez
 • Extra nagy jelölőfelület
 • IP67-es tömítettség
 • Szerszámmentes gyorscsatlakozó
Mutasson többet

Vario-X automatizálási rendszer

A többszörösen díjnyertes Vario-X decentralizált automatizálási rendszerünk. A moduláris és rendkívül rugalmas rendszer először valósítja meg az összes automatizálási funkciót teljesen decentralizáltan, azaz vezérlőszekrény-architektúra nélkül. A Vario-X így az érzékelőket és működtető egységeket közvetlenül a terepre viszi. Az MQ15 csatlakozók itt is jelentősen hozzájárulnak a teljes rendszer teljesítményéhez.

További információk a Vario-X-ről

A Vario-X automatizálási rendszer a Murrelektroniktól

Kérjen időpontot most!

Önnek is ugyanolyan fontosak a kapcsolatok, mint nekünk? Akkor beszéljünk. Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, és kezdhetjük is.

Kérjük, írja be a fenti mezőbe a karaktereket.
captcha
* Kötelező mező
Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...