Társadalmi felelősségvállalás | Murrelektronik
A Murrelektronik társadalmi értékekben gondolkodó

Társadalmi felelősségvállalás

Szoros kapcsolat az emberekkel

A Murrelektronik családi vállalkozásként fontosnak tartja, hogy megbízhatóan és felelősen cselekedjen – nem csak a saját dolgozóinkkal szemben, hanem a világon mindenütt a leányvállalatainkat és gyárainkat befogadó régiókkal és emberekkel szemben is. Társadalmi felelősségvállalásunkat a következő alapelvek határozzák meg:

A Murrelektronik...

... gondol a holnapra

A gyerekek és a fiatalok jelentik a jövőnket. Fontos szívügyünk, hogy segítsük egészségüket és tanulásukat azzal, hogy támogatjuk az oktatásukat, valamint kulturális és sporttevékenységüket.

... dinamikus

A tettrekészség, az ambíció és a lelkesedés a siker garanciái. Iskolai projekteket, önkéntes munkákat, kulturális és sporteseményeket támogatunk, amik hozzájárulnak ezekhez az értékekhez.

... szociálisan érzékeny

Komolyan vesszük a vállalkozói felelősségvállalást a társadalommal szemben és olyan szociális projekteket támogatunk, amik segítenek enyhíteni a szenvedést és a betegségeket, és visszaadni az emberek életkedvét.

... regionális – nemzetközi

Gyáraink és leányvállalataink fontos munkaadók és támogatók a régiókban. A telephelyeink környezetében található projekteket és egyesületeke részesítjük előnyben.

... megbízható partner

A fókusz a hosszú távú projekteken van. A célunk, hogy támogatásunkkal megteremtsük az egyesületek, üzleti partnerek és projektek számára a tervezés biztonságát. Így járulunk hozzá a fenntartható fejlődéshez.

Két projektet már nagyon régóta kísér a Murrelektronik

Casa do Zezinho in Saõ Paulo

Since its founding in the 1990s, we have been supporting Casa do Zezinho in Saõ Paulo. The house is a refuge for 1,500 Brazilian children who would otherwise be living in poverty. It provides the children with an education and helps them discover and develop their skills and potential.

HC Oppenweiler/Backnang und TV Oppenweiler 1911 e.V.

We have been the main sponsor of the HC Oppenweiler/Backnang and TV Oppenweiler 1911 e.V. handball teams since 1982. They are the largest sports club in the town where we have our headquarters and they play an important role in the lives of the locals, many of whom are our employees.

Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...