IO-Link | Murrelektronik

Hosszú távú kapcsolat ❤️

A megfelelő partner IO-Link projektjeihez

Nagyteljesítményű installációs koncepciók IO-Linkkel

Az IO-Link mindig különösen egyszerűvé tette az intelligens eszközök rugalmas telepítési koncepciókba történő integrálását. Az IO-Link masterekből, IO-Link hubokból és IO-Link analóg konverterekből összeállított új álomcsapat most egy határozott lépéssel tovább megy, és különösen egyszerűvé teszi az adatok elérését és kiértékelését is. Megteremti a szükséges átláthatóságot az érzékelő-aktuátor szinttől a felhőig - ugyanakkor rugalmasságban, használhatóságban és teljesítményben nehezen felülmúlható.

A rendszer egy univerzális telepítési rendszer, amely tökéletes a digitalizációba való első belépéshez, ugyanakkor jövőbiztos IIoT-koncepció. Egyszerűen mindig pont az, amire éppen szüksége van.

Essen szerelembe most:

A jövő az IO-Link nyelvét beszéli – de mi az az IO-Link?

10 rövid videóban magyarázzuk el az olyan speciális fogalmakat, mint a master, az eszközök, a hubok, és azt, hogy milyen egyszerű az IO-Link telepítése. Utána Te is az IO-Link nyelvén beszélsz!

Nézd meg most!

IO-Link portfolió

IO-Link eszközök

A tápegységektől a jelzőlámpákon át az analóg konverterekig számos eszközt kínálunk közvetlenül IO-Link interfésszel. A telepítés és üzembe helyezés érezhető megkönnyítésére:

Csatlakoztatási technológia

A géptelepítés teljes körű szállítójaként több mint 75.000 különböző jel-, adat- és tápkábelt kínálunk – ez a legnagyobb választék a piacon. Az IO-Link rendszerben csak három különböző csatlakozótípusra van szükség a csatlakozásokhoz:

Portré Wolfgang Wiedemann, Application Sales Consulting igazgatóról

Az IO-Link használatával a gépek hatékonyabbak, rugalmasabbak és gazdaságosabbak lesznek – a Murrelektronik gondoskodik a jövőorientált adatátvitelről.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Miért a Murrelektronik az Önnek megfelelő partner?

A Murrelektronik a tökéletesen az alkalmazásokra szabott installációs koncepciók bevezetésének hozzáértő tanácsadója és teljes körű megközelítéssel áll az automatizáláshoz. Önökkel közösen kielemezzük a gépeik és berendezéseik struktúráját – közben különösen ügyelve azoknak a be- és kimeneti pontoknak a számára, amelyekre szenzorok, aktorok és okos eszközök csatlakoznak. A sok különféle koncepcionális ötletből Önökkel közösen kidolgozunk egy tökéletesen az Önök elvárásaira szabott installációs koncepciót.

Úgy gondoljuk, hogy az automatizálási technológia a jövőben teljesen vezérlőszekrények nélkül fog működni, ezért mindig is a decentralizált automatizálásra helyeztük a hangsúlyt. 2008 óta vagyunk tagjai az IO-Link konzorciumnak és ezzel úttörő szerepet játszunk az IO-Linkkel kapcsolatos innovációkban és fejlesztésekben. Más szóval – mi vagyunk a szakértők, amikor az IO-Link szabványból a legjobbat kell kihozni és lefordítjuk azt ügyfeleink nyelvére.

Beszéljük a nyelvét!

Győződjön meg róla és egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szívesen megtesszük Önnel együtt a következő lépést a jövőorientált termelési folyamatok irányába. Az IO-Link kommunikációs szabvánnyal egyszerűen egy nyelvet beszélünk.

Kérjük, írja be a fenti mezőbe a karaktereket.
captcha
* Kötelező mező
Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...