Munka a Murrelektroniknál | Murrelektronik

A Murrelektronik olyan embereket keres, mint Ön

Keresünk

elhivatott személyiségeket,
akik szeretik a munkájukat, akik szeretnének megmozgatni dolgokat és velünk együtt nőni.

Amit adunk

szabad teret az ötleteihez.
A profik, akik értenek a mesterségükhöz és új utakat keresnek, nálunk jó helyen járnak.

 

Amit nyújtunk

elindulást egy sikeres jövőbe.
Pályakezdőknek, akik nálunk szeretnék sikeresen alakítani a jövőjüket.

 

Meghívjuk

Ismerje meg aktuális szakképzési és állásajánlatainkat.

 

Munkaadóként

Sikerünk alapját elsősorban elkötelezett munkatársaink, innovatív termékeink, erős piac- és ügyfélorientációnk, hatékony logisztikánk, és minőségtudatunk jelentik.

Erre büszkék vagyunk. Mert vállalatunk ma hazai és nemzetközi összehasonlításban is vezető helyet tudhat magáénak.

A Murrelektroniknál arra specializálódtunk, hogy tartós kapcsolatokat hozzunk létre. Nem csak technikai értelemben. Hanem ami a munkatársainkkal való közeli kapcsolatot is illeti. Ezért fontos számunkra munkatársaink elégedettsége és jóléte. 

Murrelektronik mint munkáltató
Kezdő impulzus

Az első munkanapon nagy mennyiségű, Önnek összeállított betanulás vár Önre. Az első hónapokban az új kollégái és kapcsolattartói segítik, hogy gyorsan kiismerje magát a napi feladatokban. Az első naptól a csapat tagja.

Feedback

A felettesével folytatott munkatársi megbeszéléseken megbeszélik a fejlődési lehetőségeket, a megfigyeléseit a munkaterülettel (és környezettel) kapcsolatban és a jövőre nézve célokat tűznek ki. Nagyon fontos számunkra a fair, áttekinthető és jövőorientált kommunikáció.

Megbecsülés

Vállalati kultúránk része munkatársaink megbecsülése. A világon több mint 2.900 munkatárssal különösen fontos az együttműködés és a csapatmunka. Ezt nem csak az osztályokon túlmutató együttműködéssel, hanem közös kirándulásokkal is erősítjük, és kedvelt nyári ünnepségünkkel. 

Globalitás

5 gyárral és számos kereskedelmi kirendeltséggel 50 országban képviseltetjük magunkat. Hála a nemzetközi projekteknek és globális hálózatunknak az első pillanattól lehetősége lesz értékes tapasztalatokat szerezni.

Diversity

A sokszínűség és a különbözőség globális vállalatunknál a munkás hétköznapok részei. Legyen szó nemzetköziségről, korról vagy nemről, mi minden munkatársunkban becsüljük az egyéniségét és tiszteletben tartjuk a véleményét és viselkedési szokásait.

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...