Gyakori kérdések | Murrelektronik
Kapjon választ kérdéseire!

Gyakori kérdések

Itt találja a választ!

A HR-en és a szakterületeken dolgozó kollégáink kérdés esetén szívesen állnak rendelkezésére.

A felesleges költségek és munka elkerülése érdekében kérjük, hogy pályázatát az álláshirdetésben megadott e-mail címre küldje. Saját kezdeményezésre történő jelentkezését elküldheti a career@murrelektronik.hu címre vagy beküldheti postai úton. Címként a következőt tüntesse fel a levélen: 

Murrelektronik GmbH
Human Resource Management
Concorde Business Park D2/11
2320 Schwechat
Austria

Weboldalunkon az összes aktuális álláshirdetést megtalálja. De nyugodtan kezdeményezheti is a jelentkezést e-mailben. A saját kezdeményezésre küldött pályázatban kérjük, tüntesse fel a kívánt pozíciót vagy a kívánt területet. Ha igény merül fel, örömmel vesszük figyelembe az Ön pályázatát is.

Pályázatával egy első benyomást közvetít felénk. Ezért kérjük ügyeljen rá, hogy pályázata rendezett és teljes legyen. Mutassa meg nekünk szakmai erősségeit, személyes tapasztalatait és a súlypontjait, és térjen ki az álláshirdetésben megnevezett szempontokra.

A személyes kísérőlevél mellet egy részletes, táblázatos önéletrajzot kérünk, és minden a pozícióhoz fontos bizonyítványt PDF formátumban. Kérjük, adja meg azt is, mikor tudna legkorábban munkába lépni, és a fizetési igényét.

A weboldalunkon található álláshirdetéseket folyamatosan aktualizáljuk, és mindig a legfrissebb állapotot tükrözik. Tehát csak nyitott pozíciókat talál.

A weboldalunkon olvasott álláshirdetés mellett találja a kapcsolattartó személyt pályázatához és további kérdések esetére.

Amint beérkezett hozzánk a jelentkezése, a HRM átnézi a pályázatát és a szakterülettel közösen a lehető leggyorsabban előszűri a pályázatokat. Ha a profilja megfelel a meghirdetett állás követelményeinek, meghívjuk egy személyes megismerkedésre. Ha emberileg és szakmailag illik a vállalatunkhoz, egy második beszélgetésre is sor kerül. Ha akkor is úgy gondolja, hogy velünk szeretne dolgozni, és mi is így gondoljuk, örömmel köszöntjük, mint új kollégánkat. Igyekszünk mindig a lehető leggyorsabban reagálni a pályázatára. Ha ez esetleg kicsit elhúzódna, Ön is érdeklődhet telefonon, hol tart a pályázata.  

Teljesen normális, ha izgul az interjú előtt. A jó felkészülés azonban segíteni fog, hogy magabiztosabb legyen. Nézze át még egyszer tüzetesen a pályázatát és olvasson után a vállalatunkról megtalálható fontos információknak. Az, hogy valóban jól passzoljunk egymáshoz, kölcsönös érdekünk.

Ha még további kérdése van a pályázatával és a kiválasztási folyamattal kapcsolatban, bátran lépjen velünk kapcsolatba. 

Örülünk, hogy megismerhetjük!

Kapcsolat-felvételi lehetőségek

Telefonos információkat
a következő telefonszámon kaphat:

+43 17064525-0

Jelentkezés e-mailben
Jelentkezés e-mailben
career@murrelektronik.hu

Kérjük, írjon a következő címre:

Murrelektronik GmbH
Office Park 4, 4.OG/Top A.45
1300 Wien-Flughafen
Austria

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...