Átfogó termékpaletta | Murrelektronik

Az Ön rendszerpartnere

A kapcsolószekrénytől az interfészen át a terepig

A Murrelektronik átfogó termékpalettát kínál az elektromos és elektronikus installációs koncepciókhoz, a kapcsolószekrénytől az interfészen át a terepig.

Minden terméket magas technológiai színvonalon fejlesztettünk és gyártottunk. A legkisebb részletig átgondoltak. A Murrelektronik termékei egymással együttműködésben fejtik ki különleges hatásukat. Első osztályú összekapcsolási megoldások valósíthatók meg velük a gép- és berendezés-installációkban.

Elektronika a kapcsolószekrényben

A Murrelektronik kapcsolószekrénybe építhető alkatrészei gondoskodnak az üzembe helyezett gépek és berendezések optimális áramellátásáról. Az egyes komponensek kiválóan illeszkednek egymáshoz.

A termékekhez

Interfészek

Interfészek a kapcsolószekrénytől a terepig sok installációs koncepció elemi részét képezik. A Murrelektronik átfogó programot kínál a gyors csatlakoztatáshoz, a komplikációmentes leválasztáshoz és a diagnosztikai eszközök csatlakoztatásához. A komponensek változtathatók. A kínálatot kapcsolószekrénybe szerelhető konnektorok és erős fényű lámpaelemek teszik teljessé.

A termékekhez

I/O rendszerek

A Murrelektronik I/O rendszerei összekapcsolják a berendezésben található aktorokat és szenzorokat a vezérléssel. Az I/O rendszerekkel szemben támasztott követelmények nagyon különbözők. Néha kis helyen sok I/O pont van, máskor nagy távolságokat kell áthidalni. A környezet lehet tiszta vagy nagy igénybevételnek kitett. A Murrelektronik a legkülönfélébb I/O rendszereket kínálja, a praktikus elosztó-megoldásoktól a nagy teljesítményű terepibusz-rendszerekig.

A termékekhez

Csatlakoztatási technológia

A Murrelektronik vezető a csatlakozókábelek területén, egyszerűen határtalanul sokféle kábeltípussal, színnel és csatalkozóelemmel. Az M8- és M12-körcsatlakozók, és a szelepcsatlakozók is kaphatók előkonfekcionáltan és csaknem minden kábelhosszal. A LED és a védőkapcsoló gyakran integrált. Praktikus adapterek és T-elemek növelik a rugalmasságot. A nyomatékkulcs praktikus segítőtárs és gondoskodik róla, hogy az összeköttetések garantáltan tömítettek.

A termékekhez
Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...