Filozófia es jövőkép | Murrelektronik
Murrelektronik munkatársak megbeszélésen

Filozófia
és jövőkép

Vezérelvünk

Bennünket az a kérdés hajt előre, hogy hogyan lehet még egyszerűbben, gyorsabban és gazdaságosabban megoldani a gépek és berendezések automatizálását. Elkísérjük Önt az egy eres kábelezéstől a kapcsolószekrény nélküli installációs megoldásokhoz vezető úton.

 • Murrelektronik terepibusz modulok a decentrális installációs koncepciókhoz

  Nincs kapcsolószekrény – következetesen decentrális

  A kapcsolószekrényből az ipari terepre helyezzük át a komponenseket. Ezzel az installációs koncepciókat átláthatóvá, felhasználóbaráttá és költséghatékonnyá tesszük. Mindennek köszönhetően ügyfeleink versenyképessége nő és egy fontos lépés a negyedik ipari forradalomhoz vezető úton.

 • Murrelektronik passzív elosztó Murrelektronik csatlakoztatási technológiával

  Bedugva, hogy máshogy?

  Termékeink következetesen dugós kialakításúak. Ez az üzembe helyezés során maximális időmegtakarítást tesz lehetővé és biztonságos, hibamentes és megbízható kapcsolatokat garantál.

 • Berendezések maximális rendelkezésre állása

  A megelőző és részletes diagnosztikával, amiből rengeteg értékes információt nyerünk, és termékeink magas minőségével biztosítjuk, hogy a gépek és berendezések a maximális időn keresztül rendelkezésre álljanak. A legrövidebb idő alatt elérik a megtérülési küszöböt, ezzel nő ügyfeleink vevőinek a versenyképessége.

Murrelektronik Innováció izzó

A fókuszban az ügyfél

Ügyfeleink kiválóan kiismerik magukat a gépeiken és berendezéseiken. Pontosan tisztában vannak a problémákkal és kihívásokkal is. A legjobb automatizálási megoldás megtalálásához ezért jó, ha egy megbízható partner támogatását is élvezik, mint amilyen a Murrelektronik.

Szívesen beszállunk ebbe a párbeszédbe. Több mint 40 éve vagyunk otthon a legkülönfélébb iparágakban, fejlesztünk és valósítunk meg személyre szabott megoldásokat a legkülönfélébb automatizálási rendszerekhez.

Így tudjuk ügyfeleink speciális szaktudását összekapcsolni a mi átfogó know-how-nkal: a Murrelektronik kipróbált rendszertechnológiáival és ellenőrzött termékeivel, és megtaláljuk gépeihez a legjobb megoldást.

A Murrelektronik Stay Connected kampányának szimbóluma

Stay connected – Kapcsolatban maradunk

Mi a Murrelektroniknál arra specializálódtunk, hogy tartós kapcsolatokat hozzunk létre. És nem csak technikai értelemben. Hanem ami az ügyfeleinkkel való közeli kapcsolatot is illeti. Ők vannak gondolataink és cselekedeteink középpontjában. Családi vállalkozásként munkatársainkkal is szoros kapcsolatot ápolunk: tapasztalatukkal és ötleteikkel fontos mértékben hozzájárulnak a Murrelektronik növekedéséhez és sikeréhez. Partnereinkhez és beszállítóinkhoz fűződő kapcsolatunkban a konstruktív és megbízható együttműködést értékeljük nagyra.

 

Tudjon meg többet

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...