Murrelektronik Kft. | Murrelektronik
Murrelektronik Hannoveri Vásár Murrelektronik

Murrelektronik Kft.

Know-how Önökért helyben

A Murrelektronik Kft. a nemzetközi Murrelektronik csoport tagja. 2012 óta működik Győrben a képviseletünk, és azóta közvetlenül Magyarországon is elérhetők szolgáltatásaink. Az alapításnak köszönhetően ott tudunk lenni helyben az ügyfeleknél és reagálni tudunk az egyéni piaci igényekre. 

Egy hozzáértő csapattal sikerült a decentrális automatizálás-technika nemzetközi specialistájaként pozícionálnunk magunkat a piacon. Az elsődleges célunk az ügyfeleink elégedettsége. Kiváló termékeket fejlesztünk és gyártunk gépek és berendezések elektromos és elektronikus installációihoz, de nem csak standard megoldásokat kínálunk. Egyedi komponensekkel segítünk ügyfeleinknek installációik gazdaságosságát optimalizálni és a berendezések állásidejét csökkenteni. 

Az ügyfelekkel való folyamatos kommunikáció javítja a teljesítményt, a termékek, az árak, a minőség, a szállítás és a szolgáltatások tekintetében is. Csapatunk teljes mértékben a vállalati mottó szerint dolgozik: „stay connected“, és ők testesítik meg a Murrelektronik GmbH dinamikáját, rugalmasságát és fejlődését. 

Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...