Next Level Solutions | Murrelektronik
Murrelektronik Next Level Solutions

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Prospektus letöltése
Murrelektronik Next Level Solutions

A technológiák változnak. Néha lassan, néha gyorsan, de állandóan! Átfogó változások idejét éljük, társadalmi és technológiai területen is. A digitális átalakulás az egész világon foglalkoztatja az embereket.

Sok új lehetőséget kínál, de kihívásokkal és feladatokkal is együtt jár. A vállalatoknak innovatív üzleti modellekkel, új információs csatornákkal és nagyobb feldolgozási sebességekkel kell foglalkozniuk.

A technológiaváltás kérdéseiben mi a Murrelektroniknál előre gondolkodunk. Ha új trendek alakulnak ki, majd standarddá válnak, mi a kezdetektől ott vagyunk. Eközben egy kérdés vezérel bennünket a gondolkodásban: Hogyan lehet alkalmazni az új technikai lehetőségeket az ügyfelek hasznára?

Az ügyfeleknek nyújtott szervizszolgáltatásokban is új ötleteket követel meg a technológiaváltás. Bennünket a Murrelektroniktól megalapozott technológiai tudásunkkal és a kiváló szervizhez való jó érzékünkkel erős és hozzáértő partnerként ismernek ügyfeleink. A központi folyamataikról meglevő tudásuk és a mi automatizálással kapcsolatos know-how-nk kombinációja lehetővé teszi, hogy a feladataikhoz optimális megoldásokat fejlesszünk ki.

A technológiaváltást öt nagy témakör határozza meg és mozgatja:

IO Link logó
Az IO-link bevezetése

Az IO-link az egyetlen szabványos és nemzetközi standard a szenzor vagy az aktor előtti utolsó méter terepibusztól független kialakításához. A már jól bevált csatlakoztatási technológiának ez a továbbfejlesztése a döntő lépés az egyszerű szenzorok és aktorok okos eszközzel való kiváltására.

Fehér könyv letöltése

IoT logó
IoT - Dolgok internete

IoT alatt elsősorban az adatok továbbítását értjük az okos eszközökből a felhőbe. Ez az eljárás a vezérlésektől függetlenül történik és megteremti a feltételeket az adatok átviteléhez egy fölérendelt irányító rendszerbe. 

 

Fehér könyv letöltése

Profibus to Profinet logó
PROFIBUS-ról PROFINET-re

A technológia a klasszikus, zárt buszrendszerről a nyitott és ethernet alapú rendszerekre való áttérést képviseli. A PROFINET-szabvány nagy teljesítményt, kiforrott funkciókat és egyszerű szervizt tesz lehetővé, kis szerelési ráfordítással.

   

Fehér könyv letöltése

Biztonság logó
Safety

Ha egy gépet vagy berendezést biztonságosan kell kialakítania, akkor ehhez eddig egy második vezérlőkört épített ki. Ezzel kapcsolták össze, minden más eszköztől függetlenül, a biztonsági szenzorokat a vezérléssel és kapcsolták le biztonságosan az aktorokat. 

 

Fehér könyv letöltése

Mechatronikai elemek
Mechatronikus elemek

Gépek és berendezések elektromos installálásakor kialakulóban van egy tendencia a moduláris felépítés irányába. Gyártókon és rendszereken átnyúló előszerelt és előprogramozott modulokat kínálunk Önöknek. Ezeket standard komponensekként beépíthetik az automatizálási koncepcióikba.

   

Fehér könyv letöltése

Egyeztessen időpontot és kérje ki szakértőnk tanácsát

Elkísérjük Önt a kis és nagy feladatoknál. A helyszíni állapotfelméréstől az átfogó műszaki és gazdasági koncepció elkészítésén át a rendelkezésre álló változatok definiálásáig. Az Önök számára optimális megoldási javaslat megvalósításában támogatást nyújtunk műszaki tervekkel, elektromos katalógusadatokkal és a használatbavételnél. Magától értetődően az alkatrészek kiszállítása után is igénybe vehetik szervizünket.  Mi a Murrelektroniktól több mint 40 éve értékes ötletekkel járulunk hozzá az ágazat munkájához – hogy szakemberként Önöknek is segítsünk fellépni a következő szintre.

 

Kapcsolatfelvétel kérése most

Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...