Automatizálás vezérlőszekrény nélkül – Vario-X | Murrelektronik

Decentrális automatizálás vezérlőszekrény nélkül

Vario-X

Kérjen időpontot most!

A döntő lépés a digitális átalakuláshoz

Az automatizálás világában minden követ megmozgatunk. Nagyjából mindent próbára teszünk. És a célokat is kitűztük: Digitális tervezés, egyszerűbb és gyorsabb telepítés és üzembe helyezés, költséghatékonyság és fenntarthatóság.

A Murrelektronik támogatja Önt ezen az úton – moduláris rendszerű decentralizált automatizálással.

Egyszerű és intelligens. Egyedileg a vevőkre szabott.
Jövőbiztos a teljes vonalon.

Vario-X szórólap (PDF) letöltés

Automatizálás vezérlőszekrény nélkül

Kimegy a terepre, decentralizál, modularizál, kombinálja a technológiákat, hatékonyabban használja az energiát, csökkenti a komplexitást és egyszerűsít. És intelligens megoldásokat talál.

Ezt biztosítja a Vario-X: 100 százalékban decentrális automatizálás vezérlőszekrény nélkül!

A Vario-X egy teljes egészében rugalmas és méretezhető automatizációs platform, minden szinten és minden interfésznél maximális nyitottsággal és teljesítménnyel.

Mert az automatizálás a jövőben vezérlőszekrény nélkül működik.

Vario-X állomás oldalnézetből
Portrait Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation

A Vario-X egy teljes egészében rugalmas és méretezhető automatizációs platform, minden szinten és minden interfésznél maximális nyitottsággal és teljesítménnyel. Mert az automatizálás a jövőben vezérlőszekrény nélkül és sűrített levegő nélkül működik – másrészt viszont hálózatba kapcsolt, összedugható és költséghatékony.

Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation at Murrelektronik

Egyszerű és intelligens

A Vario-X egy olyan moduláris felépítésű automatizálási platform, amit teljesen az igényekre szabva lehet összeállítani és minden automatizálási komponenst közvetlenül a történések helyére lehet kihelyezni:

Vario-X állomás felülnézete a komponensek ismertetésével

A decentrális szervohajtások zökkenőmentes integrálásával megbízható feszültség-, jel- és adatkezelést biztosít közvetlenül a terepen. Így minden automatizálási funkció teljesen decentrálisan – vezérlőszekrény nélkül valósítható meg. Az IP67-es védettségű (víz- és porálló) robusztus burkolatok egyszerűen egymás mellé bepattinthatók egy hasonlóan robusztus, integrált gépszerkezeti profilokkal kialakított hátlapba. Ez azt jelenti, hogy az egész állomás minden további védelem nélkül könnyen rögzíthető az összes elterjedt profilrendszerbe, és szélsőséges esetben még annak is ellenáll, ha belerúgnak vagy rálépnek a házra.

Pozitív mellékhatások az energiahatékonyság és a helyigény szempontjából: Ha a vezérlőszekrények már nem kellenek, kevesebb hűtésre van szükség, és több hely áll rendelkezésre az üzemcsarnokban, amelyet értéknövelő gyártási berendezések, például robotok számára lehet hasznosítani.

A Vario-X egy hagyományos vezérlőszekrénnyel szemben
Digitális iker

Digitális iker a tervezéshez, telepítéshez, üzemeltetéshez és szervizeléshez

A VARIO-X azonban nem csak egy hátlapot, vezérléseket, kábeleket és hasonló alkatrészeket jelent. A VARIO-X segítségével automatizált rendszerben az elejétől fogva jelen van egy digitális iker is. A valós rendszer mobilis 1:1 leképezése, amely tartalmazza a későbbi rendszer minden funkcióját és paraméterét – és mindezt már a tervezési szakaszban, mielőtt még megrendelték vagy beszerelték volna az első gépalkatrészt.

Kérjen időpontot most!

Ha szeretne időpontot kérni a Vario-X bemutatására, kérjük, töltse ki az űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében.

Kérjük, írja be a fenti mezőbe a karaktereket.
captcha
* Kötelező mező
Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...