Connectivity Heroes | Murrelektronik

Dugós csatlakozók

Az automatizálás hősei

A hálózatba kötött termelésben semmi sem működik dugós csatlakozók nélkül. Az ő teljesítőképességük dönt arról, hogy sikeres lesz-e a digitalizáció. Az automatizálás világa így csak annyira jó, amennyire jók a dugós csatlakozói. Mindent összehoznak, rajtuk keresztül folynak a jelek, adatok, áramok, gondoskodnak a biztonságról, a zökkenőmentes üzemelésről, a hibátlan telepítésről. 

A Murrelektronik számára ezért a dugós csatlakozók igazi csatlakoztatási hősök!

Minden szuperhősnek van különleges szuperereje. Ez a helyzet a csatlakoztatás hőseinél is. Az egyik adatokkal foglalkozik, a másik jelekkel, megint mások pedig energiával. A dugós csatlakozóink igazi hősök és ezért maximális sokféleséget és elsőosztályú minőséget biztosítanak – és minden egyes darab 100%-osan ellenőrzött!

 

Connectivity Essentials

A legjobb szuperhős az, aki mindig ott van, amikor szükséged van rá – a megterhelő várakozási idő nélkül. És itt jelenik meg az új Connectivity Essentials. Ezek a rövid időn belül elérhető szuperhőseink, a gyorsan szállítható és gyakran keresett csatlakozók portfóliója. Így a legelterjedtebb változatok rövid időn belül elérhetőek – gyorsan, megbízhatóan és a megszokott kiváló Murrelektronik minőségben.

Az online boltba

JEL

M8 és M12 körcsatlakozókat, valamint szelepcsatlakozókat előkonfekcionáltan kínálunk, és a megfelelő kábelhosszokban. A LED és a védőáramkörök gyakran integráltak. A praktikus tartozékok, mint az adapterek, T-elemek és a nyomatékkulcsok a garantáltan szigetelt csatlakozásokhoz, szintén fontos kiegészítések.

A webshophoz

ADATOK

Rendelkezésre áll a csatlakoztatási technológia a terepibusz megoldások telepítéséhez a legkülönbözőbb változatokban a M8, a M12 és a RJ45 számára. A vezetékek nagyon rugalmasak és 360° árnyékolással vannak ellátva, hogy az adatátvitelt ne zavarják elektromágneses hatások.

A webshophoz

ENERGIA

Energiát visznek gépekhez és berendezésekhez. A M12 Power maximálisan kompakt és nagy teljesítményre képes. A szabványosított MQ15 dugós csatlakozók lehetővé teszik a motorok csatlakoztatásának gyors szerelését.

A webshophoz

Ellenőrzött
hősök

Az előkonfekcionált dugós csatlakozóinkat nagyon alaposan átvizsgáljuk, mielőtt kiküldenénk az ügyfeleinknek. Nagyon pontos elektromos ellenőrzést végzünk. Ez magában foglal egy magasfeszültséges vizsgálatot, megvizsgáljuk az erek esetleges felcserélődését, valamint rövidzárlatra is ellenőrizzük azokat. Teszteljük a csatlakozók működését, majd végül szemrevételezéses vizsgálatnak vetjük őket alá. Így biztosítjuk, hogy az ügyfeleink kivétel nélkül csak elsőosztályú csatlakozókat kapjanak.

A gyártás előtti és utáni folyamatokat is
100%-ban minőségtudatosan alakítottuk ki. Ez a beérkező áruk ellenőrzésével kezdődik, amikhez számtalan vizsgálati tulajdonságot határoztunk meg, és a gyártási végellenőrzéssel záródik, mielőtt az árucikkek távoznak tőlünk. Mindez megadja nekünk és vevőinknek azt a jó érzést: a Murrelektronik csatlakozói működnek – 100%! Csak az ellenőrzött hős lehet Connectivity Hero.

Kérjen időpontot most!

Önnek is ugyanolyan fontosak a kapcsolatok, mint nekünk? Akkor beszéljünk. Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, és kezdhetjük is.

Kérjük, írja be a fenti mezőbe a karaktereket.
captcha
* Kötelező mező
Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...