Az áramellátás áthelyezése az ipari terepre | Murrelektronik
Emparro67 Hybrid

Nincs kapcsolószekrény – következetesen decentrális!

Az áramellátást áthelyezzük az ipari terepre

IP67 áramellátó rendszerek

Következetesen decentrálisan telepítünk „Zero Cabinet“ hangzik a szlogenünk. Ki a kapcsolószekrényből, be az ipari terepre. Ezzel az installációs koncepciók átláthatóak, felhasználóbarátok és költséghatékonyak lesznek.

Az Ön versenyképessége nő!

A gépek és berendezések áramellátása eddig szinte kivétel nélkül a kapcsolószekrényből történt. Most új utakra lépünk! Az áramellátást áthelyezzük az IP67-terepre. A feszültség átalakítása 230V AC-ről 24V DC-re közvetlenül a fogyasztónál történik a folyamat közvetlen közelében.

Florian Holzmann - Tápegységek és puffermodulok termékmenedzser

Az előnyök nyilvánvalóak: A kapcsolószekrények kisebbre méretezhetők és néhány alkalmazásnál el is hagyhatók. A vezetékezési veszteség a minimumra redukálódik, az energiaköltségek csökkennek.

Florian Holzmann, áramellátás és pufferrendszerek termékmenedzser
Emparro67 Hybrid

Emparro67 Hybrid

A decentralizált áramellátás új dimenziója

Az innovatív Emparro67 Hybrid kapcsolóüzemű tápegység sokféle erősséget felvonultató multitehetség. Kiviszi az áramellátást a kapcsolószekrényből az ipari terepre. A 24V-DC terhelési áramkör-felügyelet céljára szolgáló két integrált csatornával megvéd a túláramoktól és ezzel gondoskodik a magas üzembiztosságról. Egy IO-link interfésszel széleskörű és áttekinthető kommunikáció valósulhat meg.

Emparro67

Emparro67

Feszültség-átalakítás közvetlenül a fogyasztónál

Az Emparro67 kapcsoló-tápegységeket speciálisan a kapcsolószekrényen kívüli használatra terveztük. Ellenállnak az extrém környezeti feltételeknek és közvetlenül a terepen a fogyasztónál helyezhetők el. Mivel feszültség átalakítása 230V AC-ről 24V DC-re csak a helyszínen történik, a teljesítményvesztés minimálisra csökken. Az energiaköltség csökken és a kapcsolószekrények kisebbre méretezhetők.

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...