Több szabványnak megfelelő tápellátások | Murrelektronik
Egy az egész világon alkalmazható vezérlő áramkör megoldás

One Circuit Fits All

Több szabványnak megfelelő áramellátások

Egy vezérlő áramkör megoldás az egész világ számára

A vezérlő áramkörök kialakítására vonatkozó követelmények nagyon eltérőek lehetnek – ha a gépeket és berendezéseket a föld különböző régióiban való működésre kell megtervezni.

A különböző piacokra szállító, jelentős exporttevékenységet folytató vállalatok számára ez azt jelenti, hogy az áramellátási megoldások kialakítására különböző koncepciókkal kell rendelkezniük. A célpiactól függően szükség lesz…

  • a legkülönfélébb termékek alkalmazására,
  • különböző vezetékezési koncepciók megvalósítására és/vagy
  • különböző módszerek megvalósítására a hálózati feszültség biztosítása érdekében,
  • a legkülönfélébb szabványoknak és specifikációknak való megfelelésre.
   

Néhány tipikus példa, ami megnehezíti a mindennapokat:

Néhány piacon metrikus rendszerben méretezik a kábeleket, másutt a kontinentális rendszernek megfelelően. Néhol az IEC-szabványok vannak érvényben, másutt az UL.

Ez mind időbe és pénzbe kerül! A különböző termékeket a vállalaton belül minősíteni kell, egymással össze kell hangolni, be kell tervezni és készletezni kell. Mindenkinek, aki vezérlő áramkörökkel foglalkozik, ki kell tehát ismernie magát a különböző megoldások és eltérő normatív feltételek területén. És ne is beszéljünk a logisztikáról, ami szükséges ahhoz, hogy ennyi változat esetén az alkatrészek az egész világon rendelkezésre álljanak…

A kihívásra a megoldás:

Több szabványnak megfelelő áramellátási koncepciók, amelyek minden gépben és berendezésben felhasználhatók – függetlenül a beépítés helyétől.

A Murrelektronik egy sor megoldást kínál több szabványnak megfelelő áramkörökre. Ennek keretében egységes és a legapróbb részletekig egymással összehangolt, széles körben tanúsított termékeket kínálunk – a teljes megoldást úgy terveztük meg, hogy minden fontos szabványnak megfelel, hogy az egész világon felhasználható legyen.

A több szabványnak megfelelő áramellátási koncepciók előnyei kézenfekvők:

  • nem lesz annyiféle felhasznált termék,
  • a munkatársak kevesebb betanítást igényelnek,
  • csökken a mérnöki munkára fordítandó idő,
  • a NEC 2. osztályba sorolt áramkörök használatával minimálisra csökkennek az áramkörökbe kapcsolt eszközök tanúsítási költségei.
  • Összességében ezzel optimalizálhatók a ráfordítandó munkadíjak és anyagköltségek.
Alacsony áramigényű gépek és kompakt kialakítás

Mico Pro® a már integrált 1-fázisú tápegységgel: A NEC 2. osztályba sorolt kimenetekkel rendelkező Mico Pro® modulok max. 100 VA-ig biztosítják az áramköröket. Ezekbe az áramkörökbe UL-engedéllyel nem rendelkező fogyasztók is bekapcsolhatók. Ezzel a tanúsítási költség a minimumra redukálódik.

Fokozott áramfelvételű és nagyobb terjedelmű berendezések

A 3-fázisú Emparro 40A és a Mico Pro® kombinációja: A Mico Pro modulok ideálisak a kapcsolószekrényen kívül felszerelt, M12-Power csatlakozóval rendelkező IO-modulok biztosítására.

Letölthető Fehér könyv és EPLAN kapcsolási rajz

Egyszerűen töltse ki a nyomtatványt és megkapja a hozzáférést a letöltési felülethez

Kérjük, írja be a fenti mezőbe a karaktereket.
captcha
* Kötelező mező
Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...