Cube67 diagnosztikai átjáró | Murrelektronik

Cube67 diagnosztikai átjáró

Diagnosztika könnyedén

Az üzembe helyező szakemberek, a szervizesek és az üzemeltetők profitálnak

A Murrelektronik Cube terepibusz-rendszere számos diagnosztikai lehetőséget kínál. A Cube67 diagnosztikai átjáró lehetővé teszi egy ethernet interfészen keresztül a plug & play hozzáférést ezekhez az adatokhoz. A megoldás bevezetése egyszerű, hiba esetén világos utasítások nyerhetők ki a segítségével és a gépek magas rendelkezésre állását teszi lehetővé.

 • Az üzembe helyezést végző szakemberek a Cube67 diagnosztikai átjáróval átvilágítják a Cube-rendszer topológiáját és idejekorán felismerik az installációs hibákat.
 • A gép- vagy berendezésgyártó cég szervizesei a Cube67 diagnosztikai átjáró ideiglenes beépítésével gyorsan lokalizálhatják a hibát. Ezenkívül tökéletes megoldást jelent a gépek átvételi tesztelésére. Érdekes lehet a tartós beépítés is, amikor is távoli eléréssel tudnak instrukciókat adni például a helyi villanyszerelőnek.
 • A gépek és rendszerek üzemeltetője, ha tartósan beépíti a rendszerbe a Cube67 diagnosztikai átjárót, idejekorán reagálhat a közelgő problémás helyzetekre. Optimális esetben hibák felmerülésének esetére cselekvési utasításokat is elmentettek – és a szerelő már fel is vételezheti a megfelelő pótalkatrészt a raktárból.

A Cube67 diagnosztikai átjáró olyan eszköz, ami az Ön nyelvét beszéli!

 • Diagnosztika és topológia-felismerés további programozás nélkül
 • Az átjáró egyszerűen beépíthető a Cube terepibusz-csomópont és a Cube-installáció max. négy kábelkötege közé.
 • Minden Cube-buszcsomóponttal működőképes – természetesen azokkal is, amelyek már használatban vannak (a korábbi verziókkal kompatibilis).
 • A Cube-topológia, folyamatadatok és diagnosztikai információk böngésző- és platform-független megjelenítése
 • Diagnosztikai memória (napló), a csak rövid ideig fennálló hibákról is
 • Modulok elnevezése és hibaüzenetek szöveges leírása
 • Vezérléstől és terepibusztól független
 • Az adatokat egy standard OPC-UA-interfészen keresztül bocsátja rendelkezésre, ami az Ipar 4.0-hoz vezető út alapja

A távkarbantartásnak köszönhetően nagy arányban elsőre megoldódnak a problémák

A Cube-nál a gépek üzemeltetője mindig és bárhol pontosan tudja, éppen mi történik a gépeiben IO-szinten. Így időben és előrelátóan tud cselekedni, ha hiba vagy szűk keresztmetszet lehetősége körvonalazódik (prediktív karbantartás). A nagy mennyiségű folyamat- és diagnosztikai adatot vagy a vezérlésen vagy terepibusztól függetlenül a Cube67 diagnosztikai átjárón keresztül bocsátja rendelkezésre a rendszer. Ez távoli hozzáféréssel (Remote Control) magas elsőre sikeres megoldási arányt tesz lehetővé.

Cube67 az onlineshopban

Webszerver a Cube67 diagnosztikai átjáróhoz

A Cube-rendszer és a Cube67 diagnosztikai átjáró segítségével egy pillantással áttekintést kaphatunk pl. a csatlakoztatási adatokról, a rendszerben fennálló feszültségértékekről és áramerősségről.

A rendszertipológia áttekinthető megjelenítése, grafikusan és táblázat formájában is, minden folyamat- és diagnosztikai adattal, live üzemben.

Részletes diagnosztikai és rendszerüzenetek pontos leírással (magyarázó szövegben), a következmények és a hiba elhárítására vonatkozó megoldási javaslatok ismertetésével.

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...