Cube67 Hygienic Design | Murrelektronik

Cube67 Hygienic Design

Aktív, akár az élelmiszeripari zónákban is

Gond nélkül tisztítható

Az élelmiszeriparban rendkívül magas elvárásokat támasztanak a beépített komponensek állandóságával és tisztíthatóságával szemben. A Cube67 Hygienic Design modulok ezt következetesen megvalósítják.

Egy zárt rozsdamentes acél házból és V4A (1.4404) menetes hüvelyekből állnak, és olyan a kialakításuk, hogy a tisztítás nem jelent problémát. A magas IP69K védelmi besorolással a Cube67 installációs koncepció ezért aktívan bevethető, akár az élelmiszeripari zónákban is.

Ez egy nagyon konkrét megtakarítási potenciált kínál:

  • A Cube67 Hygienic Design modulok alkalmazásával megspórolhatja az élelmiszeriparban használt rendkívül drága rozsdamentes acélból készült sorkapocs-dobozokat.
  • Az élelmiszerek és italok gyártása területén rendkívül nagy ráfordítást jelent az egyes vezetékek párhuzamos kábelezése rozsdamentes acél rácson keresztül. A Cube-rendszer esetében egyetlen rendszervezetékkel közvetlenül eléri a folyamatot.
  • A szelepszigetek az IO-Link mestermodulon keresztül költséghatékonyan csatlakoztathatók.

Egyetlen rendszervezetékkel közvetlenül a folyamathoz

Az élelmiszerfeldolgozó-iparban a magas tisztíthatósági követelmények miatt különösen sok munkát jelent a különálló vezetékezés kiépítése. csupán egy Cube67-rendszervezeték alkalmazásával rendkívüli hatékonyságjavulás érhető el.

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...