Rösler ügyfél referencia | Murrelektronik
Rösler
Rösler

Rösler Oberflächen­technik,
Untermerz­bach

Spórolja meg költségei 30 százalékát rendszertechnikával

Részletek
Rösler
 

A Rösler Oberflächentechnik GmbH több mint 80 éve dolgozik a felületmegmunkálás területén. Nemzetközi piacvezetőként a Rösler berendezések, eljárástámogató eszközök és szolgáltatások átfogó kínálatát nyújtja a legkülönbözőbb iparágak számára a csiszolás- és szórástechnika területén.

300 Mio. árbevétel
1,000 Alkalmazottak a világon

Mit kívánt elérni a Rösler az új gépkoncepcióval?

  • A dugós csatlakozásokon alapuló telepítési koncepcióval, valamint a telepítendő vezetékek standardizálásával egy gépcsaládhoz meghatározhatók a moduláris építőelemek. A telepítéskor minimálisra csökken a hibák lehetősége, ami rövidebb üzembe helyezési időket eredményez.

A Rösler az új gépkoncepcióról és a Murrelektronikkal való együttműködésről:

  • A gépek tervezése a decentrális automatizálás-technikával „mechatronikus” lett, ami különösen a gépészmérnöki tervezést befolyásolta pozitívan.
  • A Cube67 rendszernek köszönhetően a kompakt I/O modulok kiváltották a sorkapocs-szekrényeket, és moduláris építőelemek kerültek meghatározásra, amelyek támogatják a gépek standardizálását.
  • A Machine Option Management (MOM) eszközzel a hardver és szoftver tervezése egységesen és egyszerűen megvalósítható. A centrifugacsiszolók üzembe helyezése lényegesen lerövidül.
  • A Murrelektronik állandóan rendelkezésre álló rendszerpartner, aki 2011 óta támogatja kreatívan a műszaki megoldások megtalálását.

További innovációs lehetőség a jövőben:

A meglevő standardok kiterjesztése más géptípusokra, szimuláció, felhő alapú automatizálás
Vissza az áttekintéshez

Kérdezzen tőlünk!

Szívesen kidolgozunk Önnek egy megfelelő koncepciót és megmutatjuk, hol vannak megtakarítási lehetőségei.

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...