Rösler ügyfél referencia | Murrelektronik
Rösler
Rösler

Rösler Oberflächen­technik,
Untermerz­bach

Spórolja meg költségei 30 százalékát rendszertechnikával

Részletek
Rösler
 

A Rösler Oberflächentechnik GmbH több mint 80 éve dolgozik a felületmegmunkálás területén. Nemzetközi piacvezetőként a Rösler berendezések, eljárástámogató eszközök és szolgáltatások átfogó kínálatát nyújtja a legkülönbözőbb iparágak számára a csiszolás- és szórástechnika területén.

300 Mio. árbevétel
1,000 Alkalmazottak a világon

Mit kívánt elérni a Rösler az új gépkoncepcióval?

  • A dugós csatlakozásokon alapuló telepítési koncepcióval, valamint a telepítendő vezetékek standardizálásával egy gépcsaládhoz meghatározhatók a moduláris építőelemek. A telepítéskor minimálisra csökken a hibák lehetősége, ami rövidebb üzembe helyezési időket eredményez.

A Rösler az új gépkoncepcióról és a Murrelektronikkal való együttműködésről:

  • A gépek tervezése a decentrális automatizálás-technikával „mechatronikus” lett, ami különösen a gépészmérnöki tervezést befolyásolta pozitívan.
  • A Cube67 rendszernek köszönhetően a kompakt I/O modulok kiváltották a sorkapocs-szekrényeket, és moduláris építőelemek kerültek meghatározásra, amelyek támogatják a gépek standardizálását.
  • A Machine Option Management (MOM) eszközzel a hardver és szoftver tervezése egységesen és egyszerűen megvalósítható. A centrifugacsiszolók üzembe helyezése lényegesen lerövidül.
  • A Murrelektronik állandóan rendelkezésre álló rendszerpartner, aki 2011 óta támogatja kreatívan a műszaki megoldások megtalálását.

További innovációs lehetőség a jövőben:

A meglevő standardok kiterjesztése más géptípusokra, szimuláció, felhő alapú automatizálás
Vissza az áttekintéshez

Kérdezzen tőlünk!

Szívesen kidolgozunk Önnek egy megfelelő koncepciót és megmutatjuk, hol vannak megtakarítási lehetőségei.

Ez a weboldal automatikusan „sütiket” ment le a gépére, hogy megkönnyítse Önnek az oldal kezelését. Ha folytatja a böngészést, azzal hozzájárul a használatukhoz. További információkat itt talál.

Jó napot!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...