Somic ügyfél referencia | Murrelektronik
Somic
Somic

SOMIC Verpackungsmaschinen,
Amerang

Spórolja meg költségei 30 százalékát rendszertechnikával

Részletek
Somic
 

A SOMIC Verpackungsmaschinen GmbH & Co. KG csomagológépeket fejleszt és gyárt élelmiszerek, édességek, állateledel és non-food termékek másodlagos és végső csomagolásához három lokáción: Amerang és Haag / Németország és Eagen / USA

>50 Mio. € árbevétel
400 Alkalmazottak a világon

Mit kívánt elérni a Somic az új Somic 424 gépkoncepcióval?

  • A cél az volt, hogy a gépek telepítését moduláris és szabványos építőelemként integráljuk a rendszer-tervezésnél alkalmazott új gondolkodásmódba.

A Somic az új gépkoncepcióról és a Murrelektronikkal való együttműködésről:

  • A 2010 óta megvalósított mechatronikai gépmodulokból és a szabványos funkcionális egységek bevezetéséből kiindulva szerettük volna bevonni ebbe a rendszerbe a géptelepítési technikát is.
  • A gépek minden fontos funkcióját struktúraként meghatározó filozófia megkönnyíti a csomagológépek szerelését, üzembe helyezését, diagnosztikáját valamint a karbantartását és a szervizelését.
  • A Murrelektronik a Cube-rendszerrel megteremtette az úgynevezett „összekötő modulok” csatlakoztatásának rendszertechnikai alapjait, amivel ezt a decentrális telepítési technikát egy hibrid kábelen keresztül funkcionális egységként szabványosította. Az előkonfekcionált M12 csatlakozók hihetetlen mértékben megkönnyítik az összeszerelést és a Somic mechatronikai rendszermoduljainak fix építőelemei.

További innovációs lehetőség a jövőben:

Szimuláció
Vissza az áttekintéshez

Kérdezzen tőlünk!

Szívesen kidolgozunk Önnek egy megfelelő koncepciót és megmutatjuk, hol vannak megtakarítási lehetőségei.

Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...