Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW | Murrelektronik

július 2, 2024

Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW

Világítás és állapotkijelző egy készülékben

A Murrelektronik új Modlight® Illumix RGBW LED géplámpái forradalmasítják a gépek és munkaterületek világítását és felügyeletét. Ezek az innovatív lámpák nem csak hatékony világítást biztosítanak, hanem sokoldalú állapotkijelzőként is szolgálnak.

Eddig az ipari világításra és az állapotkijelzőkre vonatkozó követelményeket külön vették figyelembe. Míg a gépek világításának az optimális fényviszonyokat kell biztosítania, az állapotkijelzők kifejezetten fontos információk közlésére szolgáltak. A Modlight® Illumix RGBW most egyetlen, rugalmas készülékben egyesíti ezt a két funkciót.

A géplámpák figyelemreméltó rugalmasságot kínálnak, mivel egyetlen készülékben egyesítik a világítást és az állapotkijelzést. Ha szükséges, a fehér világítás az állapotkijelző javára kikapcsolható. A lámpák energiatakarékos LED-technológiával világítják meg a munkaterületet, és az állapotkijelzőt a munkavállaló közvetlen látómezejében helyezik el. Ez azt jelenti, hogy az állapotinformációk azonnal felismerhetők, ami csökkenti az állásidőt, ez pedig hozzájárul a hatékonyság és a termelékenység javításához.

A LED-technológia általában energiatakarékos, ami az energiafogyasztás és az üzemeltetési költségek csökkenéséhez vezet. A LED-es lámpákat hosszú élettartam jellemzi, és ritkábban van szükség az izzók cseréjére. Emellett azonnal elérik a teljes fényerőt, felmelegedési idő nélkül.

A Murrelektronik Modlight® Illumix RGBW LED géplámpái innovatív megoldást kínálnak a hatékonyság, a biztonság és a rugalmasság növelésére ipari környezetben. A világítás és az állapotkijelző kombinációjával új mércét állítanak fel az ipari világítástechnikában.

Újdonságok a vállalatunktól

Az Ethernet kapcsolók előnyei

A Murrelektronik a jó irányba tereli az adatokat

Tudjon meg többet

Univerzális transzformátorok: megoldás a nemzetközi követelményekhez

Személyre szabott feszültségmegoldások a Murrelektroniktól

Tudjon meg többet

Order with only a few clicks - automatically fill your cart and safe time

Did you already know? Our Easy-Import-Export Function allows you to use our Online Shop ever more efficiently. Use Copy & Paste to copy and paste item lists directly from your ERP…

Tudjon meg többet

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...