Univerzális transzformátorok: megoldás a nemzetközi követelményekhez | Murrelektronik

június 25, 2024

Univerzális transzformátorok: megoldás a nemzetközi követelményekhez

Személyre szabott feszültségmegoldások a Murrelektroniktól

A termékeiket világszerte értékesítő gép- és rendszergyártók ismerik a különböző hálózati feszültségek problémáját. Az új, többfeszültségű bemenettel rendelkező Murrelektronik transzformátor döntő előnyöket kínál ezen a területen: az univerzális megoldás akár 550 voltos bemeneti feszültséghez is alkalmas, és kifejezetten a globális piacra lett kifejlesztve.

A lehetőségek széles köre

A különböző országok különböző feszültség- és frekvenciaszabványokat alkalmaznak elosztóhálózataikban. A gyártóknak ezért vagy különböző rendszereket kell kínálniuk a különböző régiókhoz, vagy univerzális transzformátorokat kell használniuk. A Murrelektronik ideális megoldást kínál ilyen esetekre: univerzális transzformátorok 208 és 550 V közötti bemeneti feszültségekhez.

Ez különösen az exportcégeknek jelent egy fontos előnyt. Rugalmasságuk lehetővé teszi a különböző hálózatokhoz való könnyű alkalmazkodást a csatlakozókapcsok áthidalásával. Ugyanaz a gép ezért a világ különböző régióiban telepíthető. Összesen tizenegy különböző feszültség közül lehet választani. A szekunder tekercs 115 és 230 V feszültséget kínál a kimeneti kapcsok csatlakozásától függően. Ez biztosítja a hozzáférést a két leggyakoribb feszültségértékhez.

Biztonsággal jól ellátva

A Murrelektronik kínálatában található leválasztó, vezérlő és biztonsági transzformátorok között minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő megoldást. Két vagy több primer vagy szekunder feszültségű eszköz állnak rendelkezésre. A szabadon választható bemeneti és kimeneti feszültségek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy kisebb készleteket tartsanak, és így költséget takarítsanak meg. A fekete festékkel ellátott felületkezelés jó hőelvezetést és korrózióvédelmet biztosít. A transzformátorok tekercsét gyanta-vákuumos merülőfürdőben impregnálják. Az optimális védelmet az EN 61558 integrált biztonsági szabvány szerinti biztosítékmentes kivitel biztosítja.

Az univerzális bemenettel rendelkező transzformátorok még ingadozó feszültségek esetén is képesek biztosítani a táplált alkatrészek működését, ezáltal csökkentve az állásidőt és növelve a termelékenységet.

Előnyök az Ön számára röviden:

Rugalmasság: könnyen alkalmazkodik a különböző feszültségű környezetekhez

Költséghatékonyság: a raktározási költségek csökkentése, a szükséglet minimalizálása többfeszültségű bemenet használatával

Megbízhatóság: még ingadozó vagy instabil energiaellátás esetén is

Újdonságok a vállalatunktól

Az Ethernet kapcsolók előnyei

A Murrelektronik a jó irányba tereli az adatokat

Tudjon meg többet

Modlight® Illumix Slim & Classic Line RGBW

Világítás és állapotkijelző egy készülékben

Tudjon meg többet

Order with only a few clicks - automatically fill your cart and safe time

Did you already know? Our Easy-Import-Export Function allows you to use our Online Shop ever more efficiently. Use Copy & Paste to copy and paste item lists directly from your ERP…

Tudjon meg többet

Newsletter
Always up to date!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...