A Murrelektronik és a murrplastik stratégiai partnerséget kötnek | Murrelektronik

december 10, 2023

A Murrelektronik és a murrplastik stratégiai partnerséget kötnek

Összevont intézkedések Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon

A Murrelektronik, a decentralizált automatizálási technológia szakértője és a murrplastik, az intelligens kábelkezelés úttörője stratégiai partnerséget kötnek, hogy optimálisan megfeleljenek az automatizálási ipar egyedi követelményeinek. 

Az egyedi automatizálási megoldások terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatával a Murrelektronik vezető beszállítóvá vált. A murrplastik több mint 60 éves szakértelemmel rendelkezik a kábelkezelési rendszerek és egyedi alkatrészek fejlesztése, gyártása és értékesítése terén, így tökéletesen kiegészíti a Murrelektronik szolgáltatási kínálatát. 

2024. januárjában elindul az értékesítési potenciál közös kiaknázása Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon. A Murrelektronik ezzel bemutatja a murrplastik átfogó portfólióját, ezen belül a kábelvédelem, a kábelvezetés és a kábelcímkézés ipari megoldásait. Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy mindent, amire az ügyfeleknek a nagy teljesítményű gépekhez és megbízható termelési berendezésekhez szükségük van, egyetlen forrásból kínáljunk.

„A Murrelektronik és a murrplastik szinergiáinak kihasználására összpontosítunk, hogy ügyfeleinknek iparágvezető teljes körű megoldásokat kínáljunk a telepítési koncepciókhoz. A bővített választékkal és a kábelkezelési megoldások átfogó palettájához való hozzáféréssel egyértelmű hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleink számára. Várakozással tekintünk az ígéretes együttműködésre” – teszi hozzá Andreas Chromy (ügyvezető igazgató, Murrelektronik GmbH).

A partnerség egyesíti mindkét vállalat széleskörű szakértelmét, és hangsúlyozza a Murrelektronik elkötelezettségét az automatizálási iparban történő új szabványok felállítása iránt. 

Újdonságok a vállalatunktól

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Tudjon meg többet

Murrelektronik a 2023-as IO-Link Napon Budaörsön

Ismerje meg az IO-Link technológia erősségeit és élvezze a gyakorlatorientált előadások előnyeit!

Tudjon meg többet

Digitalizálás a lemezmegmunkálásban

Az AsservmentiPresse a berendezések vezérléséhez és az adatkezeléshez a Murrelektronik mezőbusz-kábeleire és moduljaira támaszkodik

Tudjon meg többet

Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...