Újdonság a webshopban: Az Easy-Import-Export funkció | Murrelektronik

augusztus 21, 2023

Újdonság a webshopban: Az Easy-Import-Export funkció

Tudta? Az Easy-Import-Export funkció egy kiváló eszköz, amely segítségével számos lehetősége van a webáruház hatékonyabb használatára.

Nyissa meg az eszközt úgy, hogy a képernyő tetején található Easy-Import-Export gombra kattint.

Most 5 lehetőség közül választhat a termékek beviteléhez:

Megadhat termékszámokat és mennyiséget, valamint opcionálisan belső pozíciószöveget, belső cikkszámokat és belső rendelési számokat.

Ezt megteheti manuálisan, táblázatból vagy ERP rendszerből másolással és beillesztéssel, CSV-feltöltéssel, Kabelbutler-feltöltéssel vagy vonalkód-leolvasónk segítségével.

Amint feltöltötte a listát, a webáruházban közvetlenül szerkesztheti azt, és szükség esetén hozzáadhat releváns információkat, mint például belső megrendelési számot.

A listához további termékeket is hozzáadhat, akár egy másik beviteli lehetőségen keresztül, akár az áruházon keresztül: bevásárlókosarát áthelyezheti az Easy-Import-Export szolgáltatásba, vagy az áruház klasszikus navigációjával egyedileg is hozzáadhatja a tételeket. Az alul található „+ Összes termék kiválasztása”, valamint a fenti „Letöltés Easy-Import-Exportban” gomb segítségével közvetlenül az áruház listanézetéből is készíthet listákat.

Amint az összes adatot ellenőrizte és kiegészítette, a lista alapján létrehozhat egy projektlistát, hogy újbóli használatra elmentse. A listát exportálhatja CSV-fájlként, vagy letölthet dokumentumokat, például telepítési utasításokat. Továbbá a listát közvetlenül a kosárba is áthelyezheti. A korábban megadott kiegészítő információkat (pl. belső megrendelési szám) közvetlenül itt emeli át.

Próbálja ki az új funkciót!

Újdonságok a vállalatunktól

A Murrelektronik és a murrplastik stratégiai partnerséget kötnek

Összevont intézkedések Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon

Tudjon meg többet

Achieve More Together - Murrelektronik becomes 60th member of Single Pair Ethernet System Alliance

Networking is the main topic of the Industrial Internet of Things (IIoT). The technology behind Single Pair Ethernet has the potential to drive this topic forward. Murrelektronik…

Tudjon meg többet

Murrelektronik a 2023-as IO-Link Napon Budaörsön

Ismerje meg az IO-Link technológia erősségeit és élvezze a gyakorlatorientált előadások előnyeit!

Tudjon meg többet

Jó napot!
Hírlevél
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...