Újdonság a webshopban: Az Easy-Import-Export funkció | Murrelektronik

augusztus 21, 2023

Újdonság a webshopban: Az Easy-Import-Export funkció

Tudta? Az Easy-Import-Export funkció egy kiváló eszköz, amely segítségével számos lehetősége van a webáruház hatékonyabb használatára.

Nyissa meg az eszközt úgy, hogy a képernyő tetején található Easy-Import-Export gombra kattint.

Most 5 lehetőség közül választhat a termékek beviteléhez:

Megadhat termékszámokat és mennyiséget, valamint opcionálisan belső pozíciószöveget, belső cikkszámokat és belső rendelési számokat.

Ezt megteheti manuálisan, táblázatból vagy ERP rendszerből másolással és beillesztéssel, CSV-feltöltéssel, Kabelbutler-feltöltéssel vagy vonalkód-leolvasónk segítségével.

Amint feltöltötte a listát, a webáruházban közvetlenül szerkesztheti azt, és szükség esetén hozzáadhat releváns információkat, mint például belső megrendelési számot.

A listához további termékeket is hozzáadhat, akár egy másik beviteli lehetőségen keresztül, akár az áruházon keresztül: bevásárlókosarát áthelyezheti az Easy-Import-Export szolgáltatásba, vagy az áruház klasszikus navigációjával egyedileg is hozzáadhatja a tételeket. Az alul található „+ Összes termék kiválasztása”, valamint a fenti „Letöltés Easy-Import-Exportban” gomb segítségével közvetlenül az áruház listanézetéből is készíthet listákat.

Amint az összes adatot ellenőrizte és kiegészítette, a lista alapján létrehozhat egy projektlistát, hogy újbóli használatra elmentse. A listát exportálhatja CSV-fájlként, vagy letölthet dokumentumokat, például telepítési utasításokat. Továbbá a listát közvetlenül a kosárba is áthelyezheti. A korábban megadott kiegészítő információkat (pl. belső megrendelési szám) közvetlenül itt emeli át.

Próbálja ki az új funkciót!

Újdonságok a vállalatunktól

Murrelektronik a 2023-as IO-Link Napon Budaörsön

Ismerje meg az IO-Link technológia erősségeit és élvezze a gyakorlatorientált előadások előnyeit!

Tudjon meg többet

Digitalizálás a lemezmegmunkálásban

Az AsservmentiPresse a berendezések vezérléséhez és az adatkezeléshez a Murrelektronik mezőbusz-kábeleire és moduljaira támaszkodik

Tudjon meg többet

A Murrelektronik a gyakorlatban

Rövid, lényegre törő és informatív.

Tudjon meg többet

Jó napot!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...