Rugalmas, hatékony, megbízható – Emparro20-Pro | Murrelektronik

április 4, 2023

Rugalmas, hatékony, megbízható – Emparro20-Pro

A Murrelektronik bemutatja az Emparro20-Pro-t, egy kapcsolóüzemű tápegységet IP20 védettséggel és IO-Link opcióval.

Az Emparro20-Pro kapcsolóüzemű tápegység, amely a Murrelektronik saját fejlesztése, külön kapható IO-Link adapterrel is felszerelhető. Az IO-Link lehetővé teszi a felhasználók számára a távoli hozzáférést, például a kimeneti feszültség beállításához, a kapcsoló tápegység diagnosztizálásához és a vezérlők zárolásához, hogy megakadályozza a kimeneti feszültség illetéktelen megváltoztatását.

Az 50 x 123 x 138 milliméteres méretével az Emparro20-Pro több mint 40 százalékkal keskenyebb, és összességében lényegesen kisebb és helytakarékosabb, mint elődje. A kapcsolóüzemű tápegység teljesen szerszámok nélkül szerelhető be egy kalapsín segítségével. Ez leegyszerűsíti a telepítést az ügyfélnél, időt és költségeket takarít meg. Opcionálisan csavaros rögzítés is lehetséges. 

A párhuzamos üzemmódon keresztül több egység párhuzamosan is működtethető. Míg korábban a felhasználóknak a feszültséget potenciométerrel kellett beállítaniuk, az Emparro20-Pro esetében ez gombokkal állítható. A kimeneti feszültség 22 és 28 VDC között állítható a + és – gombok segítségével. A gombok az IO-Linken keresztül vagy a készüléken egy billentyűkombinációval zárolhatók. Ez megakadályozza a kimeneti feszültség nem kívánt megváltoztatását.

Az Emparro20-Pro hatékonysága több mint 95 százalékos. Ez a nagy hatékonyság minimálisra csökkenti az üzemeltetési költségeket. Ezenkívül a vezérlőszekrények az alacsony hulladékhő miatt kevésbé melegszenek fel, így a vezérlőszekrény légkondicionálása bizonyos mértékig csökkenthető. Az Emparro20-Pro ezért számos megtakarítási lehetőséget kínál. Nő az élettartam és a megbízhatóság. A III. túlfeszültségi kategóriának köszönhetően az Emparro20-Pro nem érzékeny a túlfeszültségekre.

A megelőző diagnózis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindig nyomon követhesséjk az Emparro20-Pro élettartamát. A funkció jelzi, ha a kapcsoló tápegység a termék életciklusának végéhez közeledik. Ebből a célból különböző paramétereket követnek nyomon: a tápegységen belüli hőmérsékletet, a bekapcsolási folyamatokat, valamint a 120 százalékot meghaladó állandó túlterhelést. Egy potenciálmentes érintkező jelzi, ha eléri a statisztikailag kiszámított élettartamot. A tápegység továbbra is korlátozás nélkül működik, de a meghibásodás kockázata megnő. Az ügyfeleknek ezt jelezniük kell a szerviz felé. Így elkerülhetők az állásidők, és növelhető a gépek rendelkezésre állása és termelékenysége.

A Power Boost funkcióval az Emparro20-Pro öt másodpercig 150 százalékos többletenergiát biztosít (a 20 A-os tápegységnél 30 A). Ha a tápegység kapacitása meghaladja a 90 százalékot, ezt az „OK/ALARM” LED villogása jelzi.

Újdonságok a vállalatunktól

Machine Power Connectors

Murrelektronik's waterproof and dustproof MQ15 connectors are ideal for connecting asynchronous and three-phase motors.

Tudjon meg többet

Award-winning System

Murrelektronik's VARIO-X automation system wins two awards, the international prize for "Best equipment, best system for the factory of the future" and the Computer & Automation…

Tudjon meg többet

Vario-X: The days of the control cabinet are numbered

Murrelektronik is expanding its business model and, with Vario-X, offers the first completely decentralized automation platform that brings devices into the field without control…

Tudjon meg többet

Jó napot!
Szívesen állunk rendelkezésére!
Sok csatornán keresztül elér bennünket...